ĆERTIĆA NAPOLJU UNIŠTAVAJU SA SVIH STRANA – sada se oglasio i njegov OTAC: “Čovek NIJE NORMALAN”

Showbizz

ĆERTIĆA NAPOLJU UNIŠTAVAJU SA SVIH STRANA – sada se oglasio i njegov OTAC: “Čovek NIJE NORMALAN”

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić oglasio se za Pink.rs povodom novog verbalnog haosa svog sina Mikice Bojanića i njegovog ljutog neprijatelja u “Zadruzi”, kaskadera Uroša Ćertića.

Njih dvojica su obnovili stari suk.b tokom današnje podele budžeta u Beloj kući. Ćertić, ovonedeljni vođa, dao je najmanji budžet Mikici, a potom mu ponovo žestoko ops.vao oca Miloša, koji je zgrožen Uroševim ponašanjem.

Šta na to da kažem?! Čovek nije normalan! Da sam mu ja sad tamo, rekao bih mu:”Slušaju te ljudi, ja nisam rođen u Beogradu u porodilištu, već na selu, čuvao sam ovce”. Zasvirao bih malo frulu i rekao mu:”Evo gde sam ja, a gde si ti, a rođen si u Beogradu”. Na svoj način, bez psovanja, bih ga postavio na mesto – kaže za Pink.rs Miloš Bojanić i dodaje:

On je propali kaskader, pao je s konja! Ja sam pao s motora kada sam bio mali, ali nemam posledice, a on, kao kaskader, ima posledice od pada s konja. Drugo, ja sam rođen na selu, čuvao sam ovce, krave, konje… Rođen sam na slami, on u porodilištu u Beogradu… Gde sam ja, a gde je on? Tu je početak i kraj priče.

Miloš se osvrnuo i na Uroševe prozivke da se on i njegov sin diče roleksom, a nigde ih nije bilo kada je bilo potrebno donirati respiratore bolnicama

Respiratore je nabavio naš predsednik, setite se da su jedino državnici mogli doći do respiratora, a ne mi, pevači. Nisam ja, ali ljudi iz moje branše su ostali na dve godine bez parčeta hleba, šta je trebalo da rade?! To je logično. (e-turneja.com)