DALILI BIVŠI SPREMA OPAKU OSVETU – LUKA NIKOLIĆ NAJAVIO NOVU DRAMU: Dragojevićka na aparatima (FOTO)

Showbizz

DALILI BIVŠI SPREMA OPAKU OSVETU – LUKA NIKOLIĆ NAJAVIO NOVU DRAMU: Dragojevićka na aparatima (FOTO)

Iako je prošlo dvije nedjelje otkako je Dalila Dragojević prekinula vezu sa Lukom Nikolićem, pratioci na mrežama prate svaki njihov korak, a njegova nova objava zaintrigirala je sve.

Dalila i on su se već svađali, raskidali, pa ponovo mirili, a nakon naizgled definitivnog raskida mnogi se pitaju koji su im naredni koraci. Luka je, čini se, već smislio idući potez.

– Super stvar u vezi mene je što nikad ne znaš šta je sljedeće – poručio je Luka, a da li će se ponovo baciti u osvajanje Dalile ili će joj zadati novi udarac sa nekom novom-starom zadrugarkom, ostaje da vidimo.

Podsjetimo, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom ljetovanja u Budvi, po završetku pete sezone “Zadruge”. U početku su se krili, međutim sve je objelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bijele kuće.

Vijesti o raskidu bile su aktuelne prošle nedelje, međutim Luka se prije dva dana oglasio za Pink i priznao da su se posvađali, ali ne i raskinuli.

Međutim, nesuglasice ipak nisu uspjeli da prevaziđu. Luka, inače, nije iz “javnog svijeta”, međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao. (balasevizam.novi.ba)