‘PROVIDNA JE, NAPRAVIĆE ZETA VOLOM!’ Filip Car o TAJNIM RADNJAMA Aleks Nikolić

Showbizz

‘PROVIDNA JE, NAPRAVIĆE ZETA VOLOM!’ Filip Car o TAJNIM RADNJAMA Aleks Nikolić

Filip Car, superfinalista pete sezone “Zadruge”, često se pominje i u aktuelnoj, šestoj sezoni, a sada je za Pink.rs prokomentarisao sva aktuelna zbivanja.

Aleksandra Aleks Nikolić jedna je od glavnih tema zadrugara u Beloj kući, zbog svog odnosa sa Bilalom Brajlovićem i afere “čokoladica”, kao i potencijalnim reakcijama njenog dečka, prošlogodišnjeg pobednika Dejana Dragojevića. U sve je upućen i Filip Car, koji je bez dlake na jeziku prokomentarisao sve ono što njegova bivša devojka radi u “Zadruzi”.

Pošto nema zeta unutra blizu nje, Aleksandra nema kontrolu, niti kompas. Ona će kad-tad, ako joj se neko bude svideo unutra, kiksnuti i nažalost zetu će se opet desiti pesma od Riblje Čorbe:”Opet me je žensko napravilo volom”, nažalost. U petoj sezoni sam se nadao da je Aleksandra dosta sebe izmenila i svoje učešće, ali unutra mi deluje da je malo posrnula. Ne znam da li igra rijaliti ili neke stvari radi iskreno, ali svakako ih radi sebi na štetu. Jako providno i neuspešno.

O Miljanu Vračeviću je ovih dana pisao pesme na Instagramu, a sada je za Pink.rs objasnio zbog čega ga ne voli.

Ne dopada mi se Miljan. Upoznao sam ga posle četvrte sezone. Tokom cele pete sezone me je u negativnom kontekstu provlačio, spominjao me u kući kao da sam s njim u vezi bio! Malo u pozitivnom, malo u negativnom smislu… Možda je potajno zaljubljen u mene. Kada sam izašao iz pete sezone smo se čuli povodom tih njegovih izjava, ali nije došao u taj restoran u kojem sam ja bio. Mi bismo mogli da budemo dobri, sviđaju mi se njegove zaj..ancije, izjave, ali je bezveze što je izabrao da se prozivamo. Niko u kući nema taj kapacitet da se sa mnom proziva – kaže Car, koji lepše mišljenje nema ni o Urošu Ćertiću.

– Nikako ne mirišem Uroša Ćertića, ni kao čoveka, ni kao rijaltii igrača. Uopšte mi se ne sviđa, totalno bezvezan lik. (e-turneja.com)