SLOMILA SE KAO NIKADA: Maja Marinković grca u suzama zbog vijesti iz spoljnog svijeta, NE MOŽE DA PODNESE (VIDEO)

Showbizz

SLOMILA SE KAO NIKADA: Maja Marinković grca u suzama zbog vijesti iz spoljnog svijeta, NE MOŽE DA PODNESE (VIDEO)

Maja Marinković je već nekoliko sezona učesnica “Zadruge”, a njeno učešće u rijalitiju do sada je svakako najviše obilježio odnos koji je imala sa, tada oženjenim, Markom Janjuševićem Janjušem.

Iako su u početku bili samo drugari, među njima su se ubrzo rodile emocije, te je granica pređena, a nekadašnji košarkaš se suočio sa brojnim osudama i pritiskom javnosti, budući da je pred kamerama prevario suprugu sa kojom ima kćerku.

Iako je odlučio da nastavi vezu sa Marinkovićevom, taj odnos se ubrzo pokazao kao poguban za oboje, jer se njihova veza pretvorila u svakodnevni haos. Svađe, tuče, grebanje, udaranje, uništavanje stvari, plakanje, vrijeđanje i raznorazne prijetnje bile su sastavni dio ovog odnosa, a nakon dvije godine, definitivno su se razišli.

Ipak, zajedničko učešće u petoj sezoni ovog rijalitija je ponovo spojilo Maju i Janjuša, iako su oboje obećavali da se neće miriti. I dan danas brojni fanovi nekadašnjeg para pamte zaista emotivnu scenu, koja je mnogima natjerala suze na oči.

Naime, kao tadašnji vođa, Janjuš je ukućanima dijelio budžete, a svojoj bivšoj djevojci je odlučio da da veliki budžet, u ime svega lijepog što su imali. Ipak, prilikom izlaganja, Janjuš se podsjetio i onih ružnih stvari, kojih je nažalost bilo mnogo više, pa je Marinkovićeva plakala pred svima.

– Svi znaju za Janjuša i Maju. Volio sam te previše, u životu sam volio jedino svoju ženu i tebe, i to je tako. Ti si, Majo Marinković obilježila moj život zauvijek i ja te ne mrzim, ali mi nismo dobar spoj, ti pre svega nisi dobra po sebe – pričao je Janjuš, dok je Maja grcala u suzama kao malo dijete zbog riječi koje je možda i prvi put čula iz Janjuševih usta.

Kako je izgledala ova srceparajuća scena, za koju je Janjuš na kraju dobio i aplauz, pogledajte na snimku ispod: (balasevizam.novi.ba)