“NEKA UĐU U ZADRUGU, DA SE NE BLAMIRAJU OVAKO!” Dalila i Marijana otišle na tuđu STUDENSKU ŽURKU, po svaku cenu skreću pažnju!

Showbizz

“NEKA UĐU U ZADRUGU, DA SE NE BLAMIRAJU OVAKO!” Dalila i Marijana otišle na tuđu STUDENSKU ŽURKU, po svaku cenu skreću pažnju!

Dalila Dragojević je jučerašnji dan posvetila ulepšavanju sebe, pa je celo popodne išla po kozmetičkim i frizerskim salonima i to sve kako bi se sredila za studentsku žurku. Naime, bivša zadrugarka, kako preko Instagrama, tako i uživo pokušava da skrene pažnju na sebe, zajedno sa prijateljcom iz rijalitija Marijanom Zonjić.

Ponedeljak veče rezervisan je za studente koji se provode u jednoj od prestoničkih kafana, a ovoga puta žurka nije mogla da prođe bez Dalile Dragojević i njene najbolje drugarice Marijane Zonjić. One se trude da se nađu na svakom mestu kako bi bile primećene i kako bi mogle na društvenim mrežama da se hvale “burnim životom”

One su se utegle u crno, isfenirale kosu i gotovo su bile identične. A na žurki izgleda najluđe. Kako najbolje da ih vide nego ako budu tik ispred muzike. Plesale su do ranih jutarnjih sati. Pažnju na sebe skrenule su bacanjem latica ruža u kafanu, ali i time što je Marijana u nekom trenutku zapevala.

“Kao neiživljene su”, “Na šta su spale”, “Pod hitno neka uđu u Zadrugu, da se ne blamiraju ovako”, glasili su neki od komentara. (Kurir.rs)