DALILA I MARJANA ISPLJUVALE MAJU I TAKIJA MARINKOVIĆA: Ona je teški BOLID, a njen otac se ponaša kao PSIHOPATA! Evo šta je uradio

Showbizz

DALILA I MARJANA ISPLJUVALE MAJU I TAKIJA MARINKOVIĆA: Ona je teški BOLID, a njen otac se ponaša kao PSIHOPATA! Evo šta je uradio

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić, bivše zadrugarke i prijateljice, isprozivale su Maju Marinković i njenog oca Radomira Takija.

Marijana je počela prva i bez dlake na jeziku progovorila o Takiju, sa kojim je ranije imala sukob.

– Kakav otac, takva ćerka. On se samo zakači na mene. Ostanem u šoku kada vidim portale. Pomogla sam njoj u mnogim stvarima. Iako je blesava i retardirana, postaje mi simpatično. Iako nismo dobre sa njom, ni ja, a ni Dalila – rekla je Marijana u emisiji “Pitam za druga” na Red TV.

– Maja je bolid teški, ja nemam odnose sa njom. Ima prebačaje. Ona je za usputno druženje. Bila sam sa Lukom i otišli smo da jedemo, Takija smo sreli, on gleda u nas, stao iza stuba i snima nas. Ja sam bila ju šoku, kao neki psihopata, verovatno je snimao za svoju arhivu, nije nigde izašlo. Šou – kazala je Dalila.

Da li si u dobrim odnosima sa Aleksandrom Subotić? – pitala je voditeljka.

– Nemam odnos, kažu da me je osudila i da me zbog toga blokirala. Sa Ljubom sam okej, mi imamo dobar odnos – istakla je Dragojevićka.

– Kuma ti je bila u emisiji – rekla je voditeljka.

– Jao, nemoj mi molim te o njoj, ona je svuda u svakoj emisiji. Bila po portalima, postala mi je sprdnja više. Neka je živa i zdrava, samo što dalje od mene – rekla je Dalila. (Kurir.rs/K.Đ.)