ALEKSANDRA TRPI JAKE BOLOVE, NE MOŽE DA HODA: Ljekari strogo zabranili JEDNO – evo šta je sa POVRATKOM u Zadrugu

Showbizz

ALEKSANDRA TRPI JAKE BOLOVE, NE MOŽE DA HODA: Ljekari strogo zabranili JEDNO – evo šta je sa POVRATKOM u Zadrugu

Otkriveni novi detalji

Starleta Aleksandra Nikolić operisala je gr*di, zbog problema sa silikonskim implantom koji je imala.

Ona je iz bolnice prebačena u apartman, gdje je sada pod nadzorom produkcije “Zadruge”, a nove informacije o njoj gotovo niko nema.

– Deki ne dobija nikakve informacije o stanju svoje djevojke, zbog ugovora sa “Zadrugom”. Operacija je prošla u najboljem redu, ljekar je izjavio da nije naišao ni na kakve komplikacije tokom zahvata. Aleksandra je smještena u jednoj privatnoj klinici, a pored nje je sve vrijeme stajala reporterka Pinka koja je bila zadužena za to da niko ne prilazi zadrugarki, da slučajno ne dođe do telefona i informacija iz spoljnog svijeta – priča novinarka na kanalu “Vip news Balkan”.

Kako se saznaje, Nikolićeva u procesu oporavka sada trpi veće bolove nego u bolnici.

– Aleksandra trpi malo veće bolove jer je u bolnici intravenozno primala lijekove protiv bolova, oni su mnogo jači kada se daju muskulaturno, a sada može da pije samo tablete koje donekle ublažavaju bol. Aleks može da hoda, ali doktori su joj rekli da to ne preporučuju prvih pet dana nakon operacije. Kada hoda osjeća zatezanje u gr*dnom dijelu, pa se trudi da što više miruje – ističe novirnarka.

U “Zadrugu” bi trebalo da se vrati za sedam dana, ali se plaši jednog.

– Najviše se plaši da zadrugari ne krenu na nju fizički. Svjesna je da će krenuti na nju verbalno, ali se plaši da je ne dodirnu u predjelu gr*di gdje je izvršena operacija jer tu može doći do većih komplikacija. Dejan je izričit da neće da uđe u “Zadrugu”, ali ako previše budu napadali Aleksandru, rekao je da će se možda predomisliti – rekala je novinarka. (balasevizam.novi.ba)