“HVALA DRAGOM BOGU, PRIŽELJKUJEMO DEČAKA!” Marko Miljković van sebe zbog Lunine trudnoće, a evo šta kaže o ćerki Miji!

Showbizz

“HVALA DRAGOM BOGU, PRIŽELJKUJEMO DEČAKA!” Marko Miljković van sebe zbog Lunine trudnoće, a evo šta kaže o ćerki Miji!

Luna Đogani svojim pratiocima na Instagramu otkrila je da je u drugom stanju, a vest o prinovi saopštila je suprugu Marku Miljkoviću, tako što je ćerki Miji dala da mu odnese test za trudnoću.

Marko nije krio koliko je šokiran i srećan zbog prinove, a sada je progovorio o drugom detetu i polu bebe.

– Presrećni smo i prezadovoljni. Hvala dragom Bogu na ovome. Iskreno, priželjkujemo dečaka, da budemo miks. Oboje smo presrećni zaista. Čak i Mia kao da oseća nešto – rekao je uzbuđeno Marko.

– Sve je ukazivalo na to da je Luna trudna. Uradili smo test pre sat vremena koji je potvrdio naše sumnje. Bili smo i kod doktora, sada čekamo rezultate. Srećni smo, uzbuđeni i radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući. Ono što nam je bitno je da Luna dobro iznese trudnoću i da dete bude živo i zdravo – rekao je Marko za Informer.

– Jesmo li spremni? Ceo dan sam se tresla, tresla sam se sva, jedva sam čekala da dođemo – rekla je Luna, koja je uradila test za trudnoću, a koji je pokazao dve crtice.

– Da li je moguće? Stiže četvrti član. Stiže ti društvo. Super! Hvala ti, oko, na ovoj prelepoj vesti, u šoku sam – govorio je Marko u videu dok su se grlili. (kurir.rs)