BUKTI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA Dalila i Car od RANE ZORE u klinču, Dragojevićka ga optužila za UZNEMIRAVANJE, dobila brutalan odgovor

Showbizz

BUKTI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA Dalila i Car od RANE ZORE u klinču, Dragojevićka ga optužila za UZNEMIRAVANJE, dobila brutalan odgovor

Dalila Dragojević nedavno je okončala vezu sa Lukom Nikolićem i poslednjih dana redovno na svom Instagram storiju objavljuje snimke kako uživa u provodu i noćnom životu. Međutim, ona je sa svojim pratiocima na društvenom mreži podelila kako je uzmenirava privatni broj, a za pozive optužila je Filipa Cara.

Naime, Dalila je podelila fotografiju na kojoj se vidi da je nepoznat broj zove nekoliok puta i otkrila da se radi o njenom bivšem momku.

“Molim “gospodina” bivšeg (ako se može tako nazvati) koji je pre svega bio jedan veliki manijak, psihopata i siledžija (naravno samo nad ženama) da me ne uznemirava sa skrivenih brojeva, jer je na svim ostalim poljima blokiran! Ako budeš nastavio, biću prinuđena da te prijavim za uznemiravanje! Hvala! P.S. Vrlo sobro znaš ko si i da je sve snimljeno. Poz”, napisala je bivša učesnica “Zadruge” na svom Instagram storiju.

Ali pošto to nije prekinulo pozive, Dragojevićka je objavila novu listu propuštenih poziva uz još jednu oštru poruku.

“Još jedan poziv i dajem na stori da ljudi pogode ko zove! Preko glave mi je debila koji zove skoto svako jutro kad je mrtav pijan ili odvaljen od života koji očigledno nema! Ili sam ipak ostavila unutrašnje rane”?

Međutim, pošto ti njena druga objava nije učinila da se pozivi prekinu Dalila donela odluku da svojim pratiocima otkrije o koje se radi i to putem glasanja.

“S obzirom da se desio još jedan poziv i da gospodin želi medijsku pažnju koja mu očigledno fali, a ja kao neko ko to vrlo brzo može i da podari pojedincima, izvolite, glasajte” napisala je Dalila, a svojim pratiocima dala sve opcije za glasanje – Filip Car i Filip Crikvenica.

Očigledno da se bivši ljubavnici prate u stopu i gledaju šta rade i objavljuju po društvenim mrežama, budući da je Filip odmah odregovao i odgovorio Dalili.

“Ok, Ok obavestili ste me ostavio sam poruku paćenici, da ima od Filipa Cara poruku. Sramota me da vam pokažem neke stvari ili da moji prijatelji posvedoče nekim stvarima, mislim da se i zna previš. Nadam se da će se osoba nakon mnogih pokušaja ovime izboriti da dobije željne uslove. Samo mora shvatiti da preko mene i još nekih bivših očito ne može, znaš čemu služiš i ko si, to sam ja najbolje dokazao. Molim te ne remeti ono što te najviše boli da te ne izus*ravam onako baš pravo, jače nego što sam tamo”, napisao je Car na svom Instagram storiju. (kurir.rs)