I DALJE ŽIVIM POD ISTIM KROVOM SA DUŠKOM: Jelena Karleuša o razvodu i kćerkama – Atina mi je rekla da sam ja kriva

Showbizz

I DALJE ŽIVIM POD ISTIM KROVOM SA DUŠKOM: Jelena Karleuša o razvodu i kćerkama – Atina mi je rekla da sam ja kriva

Jelena Karleuša otkrila je da i dalje živi na istoj adresi sa suprugom Duškom Tošićem, sa kojim je u procesu razvoda.

Početkom jula ove godine u javnosti je odjeknula vijest da se pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka, u kojem su dobili kćerke Atinu i Niku. Jelena je potom otkrila da brakorazvodna parnica i dalje traje, a sada je dala novu izjavu o odnosu sa Duškom.

Jelena Karleuša sinoć je bila gost na jednoj modnoj reviji u Beogradu, gde se oprobala kao manekenka, a tom prilikom ponijela je i vjenčanicu.

“Ja moram da priznam da se nisam razvela, ja i dalje živim pod istim krovom sa Duškom, a vjenčanica je bila dio moje uloge večeras. Ali, ako mi želite pravu vjenčanicu ponovo, morala bih prvo da se razvedem”, rekla je pevačica okupljenim novinarima, prenosi “Srbija Danas”.

Na pitanje da li to znači da od razvoda nema ništa, Jelena je sa osmehom odgovorila:

“Pa, ako kažem istinu možda će opet Duškov advokat da zove i daje izjavu, tako da bolje ne, hajde da pričamo o reviji.”

Pjevačica se osvrnula i na svoje kćerke kojima, kako kaže, smeta teret mamine slave.

“Atina mi je prije neki dan rekla da sam ja ‘kriva’ što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele. To im smeta”, ispričala je Jelena i dodala:

“Sada im to smeta i odmaže im, ali nekad će im možda pomoći. Svakako smatram da djecu treba zaštititi od internet nasilja.”

Podsjetimo, kada je objavila da se razvodi, Jelena Karleuša istakla je da prolazi kroz veoma težak period.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu neću da molim za razumijevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumjevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni”, poručila je ona tada. (balasevizam.novi.ba)