LJUBA STANKOVIĆ NEPREPOZNATLJIV: Očarao Balkan sa 6 GODINA, a niste ni sanjali da SAD OVAKO IZGLEDA

Showbizz

LJUBA STANKOVIĆ NEPREPOZNATLJIV: Očarao Balkan sa 6 GODINA, a niste ni sanjali da SAD OVAKO IZGLEDA

Ljuba je sa samo 6 godina pevao kao anđeo, a odmah je postao i glavna atrakcija.

Ljuba Stanković kada se prvi put pojavio u “Pinkovim zvezdicama” odmah je osvojio srca publike i članova žirija.

– Iskreno, pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice, ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni, slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje – pričao je tada petogodišnjak za ,,Pink”: Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu ,,Bato”.

– Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u ,,Pinkove zvezdice”. Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presrećan sam – pričao je nekad Ljuba.

Ljuba je u par navrata svojom interpretacijom rasplakao Jelenu Tomašević kao i Gocu Tržan.

A nakon takmičenja imao je nastupe u mnogobrojnim emisijama.

Mališan je sada značajno porastao i danas fura sasvim drugačiju frizuru. Stanković se još uvek bavi muzikom, peva i imam nastupe u inostranstvu, a pisalo se i da je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami.

Severina je pozvala Ljubu da bude gost na njenoj pesmi “Tutorial” za koju je snimila i spot, a ova pesma je postala ogroman hit koji se i danas rado sluša.

Ovaj dečak koji je zauvek osvojio svoja srca, ne pojavljuje se toliko u javnosti kao ranije, ali uvek kada ga ugledamo svi ostanemo bez dha kada shvatimo sa kakvim darom se rodio mali Ljuba.

Nedavno se pojavio u emisiji “Glamur specijal” gde je otpevao najteže numere i zadao domaći zadatak čak i zvezdama koje su godinama, ma i decenijama na estradi.

Ljuba je za sve korisnike “Tik Toka” izveo numeru “Ne kuni me, ne ruži me, majko”, legendarnog i nažalost pokojnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. (espreso.co.rs)