NOVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA, OTKRIO U KAKVOM JE STANJU ALEKS: Hitno ga nazvala produkcija

Showbizz

NOVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA, OTKRIO U KAKVOM JE STANJU ALEKS: Hitno ga nazvala produkcija

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić nedavno je operisana i vraćena u rijaliti kompleks Zadruge na oporavak.

Njen tretman je isti kao da je aktivni rijaliti učesnik, te stoga ona nema kontakt ni sa kim kao da je u Bijeloj kući, pa čak ni sa dečkom Dejanom Dragojevićem, kojeg svakodnevno njihovi fanovi obasipaju pitanjima o njenom zdravstvenom stanju.

Koliko ti je teško bez Aleksandre, pogotovo sada kada ne možeš da je vidiš ni preko TV ekrana?

– Fali mi Aleksandra svakoga dana sve više i više, jedva čekam da se vrati u rijaliti zato što ću pred kamerama moći da je vidim, da čujem kako je, da li je dobro, tada ću imati direktan uvid u njenu situaciju – rekao je Dejan za SrbijaDanas

Kakvo je Aleksandrino stanje nakon operacije prema tvojim najnovijim saznanjima?

– Za sada je odlično, drago mi je što je bila kod odličnog ljekara, kvalitetnog, zna da će to sve da izgleda kako treba. Radujem se da je vidim. ona je izašla na operaciju prije 7-8 dana, a ja imam osjećaj kao da je izašla prije 2 mjeseca, a mjesec ipo je u rijalitiju, a ja imam osjećaj kao da je tamo 100 godina. – rekao je Dejan.

Kada ti Alekandra naviše nedostaje? Koji su to momenti kada najviše primijetiš da nije tu, budući da ste bili nerazdvojni?

– Najviše mi nedostaje kada mi ljudi koji nas podržavaju naprave naše snimke iz pete sezone, fali mi i onda kada vidim to, onda padnem psihički. Uglavnom najsretniji sam kada radim nešto što je vezano za nju ili baš za nju. Namještao sam joj YT kanal, bilo mi je slatko i interesantno, kada radim nešto i namještam za nju.

Da li planiraš vašu budućnost i kakvi su ti planovi kada Aleksandra izađe iz Zadruge?

– Pa opipavam teren napolju, šta možemo da radimo, čime možemo da se bavimo, neki zajednički biznis, da kada izađe da više ne mora da ulazi u rijaliti da razmišlja o tome, nego da možemo da se posvetimo jedno drugom i da uživamo u životu – zaključio je Dragojević za SrbijaDanas. (balasevizam.novi.ba)