Marija pokazala preko 30 pari brendirane obuće koje poseduje: “Ne volim one koji nose KOPIJE“ (VIDEO)

Showbizz

Marija pokazala preko 30 pari brendirane obuće koje poseduje: “Ne volim one koji nose KOPIJE“ (VIDEO)

Pratioci Marije Šerifović a naročito ljubitelji njenog Jutjub kanala i vlogova koje snima, zamolili su nedavno pevačicu da pokaže svoju kolekciju patika, za koju svi znaju da je ogromna.

Tu činjenicu potvrdila je i sama Marija, s obtirom da je istakla da nije u mogućnosti da snimi baš sve patike koje ima jer se mnoge ne nalaze kod nje u stanu.

-Nešto je od Verice u stanu, neštu u još ekom lageru, a kod mene po kući je svuda obuća (smeh). Ali, pokazaću vam ono što mi je ovde i što najčešće nosim– rekla je ona.

U videu koju traje nešto manje od 15 minuta Marija je pokazala čak 35 modela patika, kako kožnih, tako i onih sportskih, a u kolekciji su se mogli naći i neki letnji modeli poput mokasina. Patike koje pevačica poseduje koštaju između sto i hiljadu evra, a detaljno je objasnila i koji to modeli nisu vredni novca koji koštaju.

-Najiznošenije, uzela sam im dušu i proputovala ceo svet u njima. Služile su me ljudski– rekla je pevačica.

-Nemam problem sa jeftinom obućom, najjeftinije patike koje sam imala su mi bile najudobnije. Imam problem sa ljudima koji nose kopije, nemojte ih nositi! Idite kupite normalne patike, bilo koje sportske, postoje brednovi koji nisu visoko-modni i ne koštaju po par stotina evra a nosite originalnu patiku- poručila je Mara. (e-turneja.com)