JOVANA PROGOVORILA O BOGDANU SREJOVIĆU, OTKRILA DA LI JE VARALA STEFANA S NJIM: Ovo su svi detalji, PONIZILA KARIĆA

Showbizz

JOVANA PROGOVORILA O BOGDANU SREJOVIĆU, OTKRILA DA LI JE VARALA STEFANA S NJIM: Ovo su svi detalji, PONIZILA KARIĆA

Jovana Ljubisavljević, nekadašnja zadrugarka prvi put je progovorila o spekulacijama da je posle raskida sa Stefanom Karićem uplovila u vezu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

– Glasine su počele da kruže nakon što smo otkrili da su se zapratili na Instagramu, a potom ih uhvatili zajedno u jednom poznatom prestoničkom klubu.

Ipak, Jovana objašnjava da nisu istiniti navodi pojedinih Karićevih fanova da ga je varala tokom veze, i to baš sa Srejovićem.

– Bogdana sam upoznala dvije nedjelje nakon mog i Stefanovog raskida, tada smo se zapratili na Instagramu. Te gluposti, da sam imala bilo šta sa njim, su stvarno laž, jer čovjeka nisam ni poznavala – kaže Jovana, a na pitanje da li su ona i Bogdan zajedno kaže:

– Trenutno smo stvarno samo prijatelji. Umuhemo ponekad da izađemo, ali isključivo u društvu, nikada nismo bili nigdje sami. I on je demantovao to na Instagramu, rekao da nemamo ništa, evo i ja potvrđujem da nismo u vezi i da zaista nisam imala nikog otkako sam završila sa Stefanom, jer nisam spremna za nove ljubavne odnose dok se ne sastavim iz dijelova u jedan komad.

Budući da je ona prva djevojka sa kojom je Bogdan javno povezivan u medijima nakon raskida sa Cecom, pitali su je da li sebe smatra njenom naslhednicom.

– Nismo mi iz iste branše, ne mogu da joj budem nasljednica (smijeh) – rekla je Jovana (balasevizam.novi.ba)