ZBOG AFERE “ČOKOLADICA” UNIŠTILA MU PORODICU – MILJANA OTKRILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVIJETA: Evo šta je uradila Aleks (VIDEO)

Showbizz

ZBOG AFERE “ČOKOLADICA” UNIŠTILA MU PORODICU – MILJANA OTKRILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVIJETA: Evo šta je uradila Aleks (VIDEO)

Super Cveta i Miljana Kulić sjedile su ispred rehabilitacije i komentarisale Aleksandru Nikolić i čuvenu aferu “čokoladica”.

– Draga mi je, ne mogu da je branim jer mi nije okej za stvari koje je rekla Miljanu i Mikiju. Miljan je n*pušio za čokoladicu, preko Milice je poslala Bilalu čokoladicu, pa je slagala. Miljan je htio da je spasi, a onda mu rekla: “Rekao si da si zaljubljen i da ćeš ostaviti ženu i djecu zbog mene”, pa onda kao da nije rekao. Mogla je nekome da uništi porodicu i to mi nije okej. Miljan zaslužuje veliko izvinjenje, a još uvijek mu se nije izvinila. Ne mogu da je branim. Kakvo je tvoje mišljenje? – pričala je Cveta.

– Isto, ispadne glupa iz sopstvene gluposti. Nije ona zla – rekla je Miljana.

 

– Ispala je ljudina prema mnoghttps://www.youtube.com/watch?v=7nC7OpKKpLQ&feature=emb_logoo ljudi, ali iz sopstvene gluposti ona napravi sr*nje. Trebala je da kaže da je dala čokoladicu jer neće da čovjek proziva nju i njenog dečka, a ona izmišlja neke bajke – pričala je Cveta.

– Poslije je priznala? – pitala je Kulićeva.

– Da, još veća glupost – dodala je Cveta.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. (balasevizam.novi.ba)