Za rođendan sam sebi kupila još jedan stan: Jovana Jeremić digla kredit, bogatija je za još jednu nekretninu!

Showbizz

Za rođendan sam sebi kupila još jedan stan: Jovana Jeremić digla kredit, bogatija je za još jednu nekretninu!

Jovana Jeremić danas slavi 32. rođendan, a tim povodom organizovala je gala proslavu u jednom prijestoničkom restoranu. Voditeljka je okupila prijatelje, porodicu, kao i kolege i sedmu silu, kojima se na početku razgovora zahvalila.

Jovana je na proslavu stigla oko 19 časova i to u velikom stilu. Nosila je kratku bijelu haljinu sa perjem, a stajling je upotpunila zelenim cipelama, dok je kosu podigla. Veliku pažnju izazvala je maska koju je nosila na licu, prenosi Telegraf.rs.

– Hvala vam što ste došli na moj rođendan. Danas je i 15 godina moje karijere i više, zapravo je 17. Ja sam sa 14 godina počela da se bavim ovom poslom. Moj put od Ibarske magistrale, Lazarevca i Ljiga do Beograda i mjesta broj jedan u srpskim medijima je bio trnovit. Punim 32 godine, srećna sam i ostvarena u svakom pogledu, i kao majka, i kao žena, i kao supruga, i kao razvedena žena. I što se finansija tiče, nekretnina, mog posla. Moj životni san se ostvario prije godinu i po dana kada sam prešla na Pink televiziju. Ja više, što se tiče nekih ekskluzivnih želja, nemam, osim da budem srećna – počela je Jovana i pokazala masku.

– Sada se pitate zašto držim ovu masku. Od sada ću je držati stalno, zato što mislim da sam se bezrezervno u prošlosti davala i kad je trebalo i kad nije. I skinuće je samo oni koji vrijede najviše. Oni koji su dovoljno skupi da shvate kolika je vrijednost ove žene, koji mogu da prodru do mog lica, oni kojima ja to budem dopustila da dođu do prave srži, do prave Jovane Jeremić. Ono što bih voljela i vama da poručim jeste da će moje ponašanje u javnosti od ovog momenta biće drugačije. U smislu da o privatnom životu nikada neću govoriti u javnosti, to je zatvorena knjiga za sve. Možda će neki od vas uspjeti da otvore jednu ili dvije strane, ali cijelu knjigu ću znati samo ja. Ništa se ne mijenja za moj posao – rekla je ona i dodala:

– Vidite ove moje bisere? Ja sam u prošlosti bisere bacale pred svinje. Red bi bio da oni ostanu u prošlosti, tamo gdje im je i mjesto – rekla je Jovana i pokidala bisernu ogrlicu.

– Ja od večeras te bisere ostavljam u prošlosti a prelazim na dijamante, rubine i smaragde. Zato što sva tri kamena, svaki ima svoje značenje. Dijamant sija isto, bilo da je u blatu, bilo da je na vrhu. Oni biraju gazdu kod kojeg će da žive i da sijaju. Na meni sijaju savršeno – priča voditeljka i dodaje zašto se odlučila za ovakav stajling:

– Ova bijela odjeća nije slučajna, i ovo perje. Želim da slutim na neke lijepe momente. Prije svega, simbol bijelog anđela koji mene čuva, brani. Simbol golubice, apsolutna sloboda.

Na pitanje šta je poželjela sebi za rođendan, nije bila skromna.

– Moja rođendanska želja je da, pored jutarnjeg programa, dobijem i prvu funkciju u mom životu. Nadam se da će biti uslišena. Da budem stalni član žirija Zvezda Granda. Fali im jedna Jovana Jeremić. Poslije Karleuše, oni nemaju nikoga ko može da ih razdrma, postali isti, jednolični. Njima fali šou majstor, da razmrda taj žiri. Pored mene, treba da vrate Zoricu Brunclik i Acu Lukasa. I naravno Jelenu Karleušu. Bez obzira šta ko misli. Ja ću da pomirim Cecu i Jecu – kroz smijeh dodaje ona.

Voditeljka je otkrila da je dobila puno poklona, a rekla nam je i čime je obradovala sebe.

– Sebi za rođendan sam kupila još jedan stan u centru grada. Prethodni stan izdajem, otplaćuje mi ratu kredita. Podigla sam kredit, kupila sam u centru grada. To mi je bio san. Čekam još neke papire. U ulici koja se zove po meni, Jovanova. Mora da to bude gospodar, jer ja sam gospodarica. Mnogo sam ponosna na sebe. Uspela sam poštenim radom da kupim nekretnine.

Ona je progovorila i o seriji u kojoj glumi.

– Snimanje te serije se očekuje od Nove godine. A ne bih da izbaksuziram, da pričam. Mislim da ni glumci ne znaju da ću biti sastavni dio ekipe. To će da bude skandal, teško će oni da prihvate da jedna Jovana Jeremić glumi pored njih. Oni misle da su veliki bardovi. I jesu, meni je to čast. Ja se nadam da će se to obistiniti. Meni je to obećano. Ali znate kako, obećanje, ludom radovanje.

Voditeljka je sada potvrdila i da je slobodna.

– Ja sam potpuno spremna u životu za sve što mi dolazi. Svakako bih voljela da u moj život ušeta neko ko može da isprati Jovanu Jeremić. Ako ne ušeta, sigurno ću biti sama. Neću biti s bilo kim. Priče astrologa su da taj muškarac, muž, čovjek iz inostranstva, na svjetskom nivou lik. U Srbiji ne postoji muškarac za Jovanu Jeremić. Treba da bude lojalan, da bude usmjeren na ostvarenje svih mojih želja i da voli moju ćerku kao da je njegova – kaže ona.

Jovana se prisjetila i svojih početaka, te da su je mnogi povrijedili, poput modnih kreatora koji nisu htjeli da sarađuju s njom.

– Nikada neću zaboraviti nijednom modnom kreatoru kojeg sam molila na početku svoje karijere da me oblači, a nisu htjeli jer nisu znali da ću postati zvijezda. A sad neki od njih me mole da nosim njihovu odjeću i zovu me na njihove proslave. Neću ići jer su licemjeri. Mislili su da sam seljanka iz Ljiga koja neće da napravi karijeru. A sve njihove uzdanice su propale – kaže Jovana.

Ona je spomenula i knjigu koju će uskoro izdati, a dotakla se i filma koji bi se snimao o njoj. Jednu glumicu vidi u toj ulozi.

– To je Anja Mit. Ona ima tu energiju, harizmu. Ovi mladi glumci nemaju harizmu. A od pjevačica to su Milica Pavlović i Milica Todorović – kaže Jovana. (ekskluziva.ba)