PRVE INFORMACIJE O MARIJINOM STANJU NAKON OPERACIJE: Oglasio se Siniša Kulić – evo kakve su vijesti

Showbizz

PRVE INFORMACIJE O MARIJINOM STANJU NAKON OPERACIJE: Oglasio se Siniša Kulić – evo kakve su vijesti

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, majka Miljane Kulić, Marija Kulić, uputila ka Beogradu kako bi izvršila jednu intervenciju, kako je i sama za Pink.rs potvrdila.

– Imam operaciju u 15h u Beogradu, uočili su mi neku promjenu na dojci. Kažu da je benigno… Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, vidjećemo – kaže Marija, koja vjeruje da je sve posljedica ogromnog stresa koji je pretrpjela dok joj se kćerka Miljana Kulić ljetos borila za život, nakon operacije želuca.

Ovim povodom, a i povodom odnosa njegove kćerke Miljane sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Sinišom, koji je otkrio kako je protekla Marijina intervencija, a njegov ovakav odgovor na pitanje o Miljani i Zoli niko nije očekivao.

Imala je intervenciju, otklonili su joj cistu. Bogu hvala sve je prošlo kako treba, osjeća se pospano od anestezije, radili su joj intervneciju u lokalnoj anesteziji. Operacija je bila u 17h, već je krenula ka kući – rekao je Siniša, dok je na pitanje za Miljanu i Zolu imao da kaže:

Nemojte se ljutiti, ne bih to da komentarišem, nemam živaca – zaključio je Miljanin otac Siniša za Pink.rs (balasevizam.novi.ba)