SVI SMO PALI U NESVEST KAD SMO ČULI Prijovićka otkrila nove detalje o Filipu, pa priznala zbog čega sin VIŠE NE SLUŠA NJENE PESME

Showbizz

SVI SMO PALI U NESVEST KAD SMO ČULI Prijovićka otkrila nove detalje o Filipu, pa priznala zbog čega sin VIŠE NE SLUŠA NJENE PESME

Folkerka Aleksandra Prijović otvoreno je govorila o članovima svoje porodice, a tom prilikom je priznala da njen sin Aleksandar ne sluša njenu muziku više.

Naime, pevačicin sin Aleksandar, koji je u martu napunio dve godine, nekada je obožavao njene pesme, a Prijovićka otkriva da to više nije slučaj.

– Aleksandar se toliko naslušao starog albuma, da sad ne sluša moje pesme. Sad slušamo dečje pesmice isključivo – rekla je Aleksandra.

Aleksandrina publika vrlo dobro zna da se njen suprug, sin nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, Filip, meša u njen kreativni rad i stvaranje pesma, a tako će biti i kada je njen sledeći album u pitanju:

– Uveliko spremam novi album, Filip je opet napisao pesmu, svi smo pali u nesvest kada smo čuli. Tako da, radi se! Filip je napisao “Zvuk tišine”, slobodno mogu da kažem da je bolja od nje. Imam za sada tri pesme, trebaće mi sigurno još tri meseca da nađem ostale – istakla je Prijovićka.

Na nastup stigla je i Aleksandrina mama Borka, a pevačica je otkrila da ona nije redovan gost na njenim koncertima:

– Moja mama nije često na mojim nastupima. Sada je ovde kod nas u Beogradu, naravno da nije želela da propusti priliku da dođe. Što se pesama tiče, mama nije isključiva, sve voli – objasnila je pevačica. (Kurir.rs/Republika)