TA PRIČA JE ZAVRŠENA PRE 30 GODINA! Neda Ukraden žestoko odgovorila Saši Popoviću nakon njegovog demantija da ju je zavodio

Showbizz

TA PRIČA JE ZAVRŠENA PRE 30 GODINA! Neda Ukraden žestoko odgovorila Saši Popoviću nakon njegovog demantija da ju je zavodio

Poznata pevačica Neda Ukraden gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla nedavnog demantija na događaj iz njene knjige Saše Popovića.

Naime, pevačica je u svojoj knjizi ispričala više o njenom odnosu sa Sašom Popovićem koji joj se, kako je napisala, direktno udvarao. Takođe je u knjizi istakla kako joj je Popović došao u 4 ujutru pred njena vrata sa cvećem, gde ga je ona odbila. Popović je nakon objavljivanja knjige demantovao i naveo ” da nije sve baš tako tačno kako je napisano”.

– Mi smo u jako dobrim odnosima i to je priča koja je završena pre 30 godina. Meni je najfascinantniji detalj kada je čovek došao u 4 ujutru, probudio cvećarku u ponoć i kupio u toj cvećari sve orhideje. To je nešto što svaku ženu očara. Mada svako ima svoje viđenje i ljubavi i raskida, ali u suštini svaki na svoj način popularni i zaposleni. Nismo ni u istom gradu živeli. To što smo se mi viđali bilo u frci i u trci.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li je kolaps svake njene veze zapravo bio razlog što žive u različitim gradovima.

– Da bi razvio neku vezu, moraš provesti vreme sa nekim. Ne samo izlasci gde smo svi doterani i namirisani. Nije to život, život je nešto drugo. To je kada živite 24 sata pod istim krovom i susret sa različitim problemima životnim. (kurir.rs)