“MANIPULIŠEŠ SA BOLESNOM DEVOJKOM!” Oštri NAPADI na Zolin emotivni govor o Miljani, Marija Kulić podržala OVO, šok

Showbizz

“MANIPULIŠEŠ SA BOLESNOM DEVOJKOM!” Oštri NAPADI na Zolin emotivni govor o Miljani, Marija Kulić podržala OVO, šok

Lazar Čolić Zola je imao nikad emotivniji govor o Miljani Kulić, te je pred svima priznao osećanja prema zadrugarki, ali mnogi misle da to nisu u pitanju iskrene emocije.

Naime, mnogi zadrugari su komentarisali kako, iako se mnogo loših stvari desilo izmešđu Miljane i Zole, vide između njih pravu i istinsku ljubav.

Ovi navodi stanara Bele kuće se nisu dopali jednoj od gledateljki koja je žestoko oplela po Čoliću ovom prilikom na društvenoj mreži Instragram.

– Joj, Zola, al patetišeš, al glumiš, majmune, kako si u roku od pola sata u ponedeljak promenio mišljenje, smislio priču go**o jedno smrdljivo. Manipulišeš sa bolesnom devojkom, praviš je budalom, a svi znamo da nećeš biti sa njom. Oni koji kažu da vide ljubav između vas su totalne budale i ja im želim jednog Zolu i Miljanu – napisala je gledateljka, dok je odgovor Marije Kulić, za neke bio očekivan, za neke baš šokantan.

Naime, Kulićka je ispod komentara stavila emotikon ruku koji predstavlja aplauz, ali i to da se slaže sa kompletnim komentarom ove gledatelje.

Podsetimo, Marija Kulić duboko je razočarana ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić, koja se u “Zadruzi” ponovo zbližila sa nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

– Bebici je jako loše, roni suze. Treba da je ostavi, ja sam ga i posavetovala to da uradi. Kad bude ušao u Zadrugu, treba da se predstavi kao Miljanin bivši i apsolutno ne treba da ga dotiče više ona. Ja ne znam kada će više Miljana shvatiti se Zola poigrava sa njom. Mislila sam da se dozvala pameti ali od toga nema nista. Mediji su ti koji insistiraju na pomirenju Zole i Miljane. Kakvo crno pomirenje? On se sa njom samo igra. Sad je jos i gora situacija s obzirom da je Miljan zdravstveno jako lose. Ja ne mogu vise da gledam kako ona nastavlja po starom – rekla je Miljanina majka za Kurir. (kurir.rs)