OVO JE ĆERKA NEDE UKRADEN Njihova SLIČNOST je neverovatna, bavi se OZBILJNIM POSLOM, a tek da vidite kako IZGLEDA! (FOTO)

Showbizz

OVO JE ĆERKA NEDE UKRADEN Njihova SLIČNOST je neverovatna, bavi se OZBILJNIM POSLOM, a tek da vidite kako IZGLEDA! (FOTO)

Muzička zvezda Neda Ukraden ponosna je majka ćerke jedinice Jelene i troje unučadi koje joj je ona podarila, a to su unuk Dušan i dve unuke bliznakinje Neda i Aleksandra. Neda niže uspehe na polju muzike decenijama unazad, ali priznaje da joj je pored karijere najviše u životu znači njena porodica za koju je izuzetno vezana. Nedinu porodicu pored ćerke i unučića čini i zet Predrag Mlinović.

On toliko voli i poštuje taštu da je na ruci istetovirao njeno ime i prezime. interesantno je da je Nedina ćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije.

Jelena danas izgleda veoma atraktivno, mnogi kažu da liči na mamu i da je prava lepotica. Nedina ćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice.

Inače, zanimljiv je podatak da Jelena sa suprugom i decom živi u istom stanu, u kojem živi i njena majka Neda. (Kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)