POSRAMLJENA ZBOG ĆERKINOG POSTUPKA: Marija dala SAVET Bebici pred ULAZAK – Primorali je da ODVOJI Miljanu od Zole

Showbizz

POSRAMLJENA ZBOG ĆERKINOG POSTUPKA: Marija dala SAVET Bebici pred ULAZAK – Primorali je da ODVOJI Miljanu od Zole

Nakon što je Miljana Kulić javno raskinula sa svojim dečkom Nenadom Macanoviće Bebicom i priznala svoje emocije prema bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, oglasila se Marija Kulić vidno razočarana ćerkinim postupkom.

– Šta da vam kažem, razočarala sam se u Miljaninu odluku, ovo nije trebalo da uradi. Mnogo mi je žao Nenada, on to svakako nije zaslužio. Rekla sam mu, ako kojim slučajem bude ulazio u “Zadrugu”, da kaže:”Dobro veče, ja sam Nenad Macanović, ja sam bivši Miljanin dečko. Slobodan sam od utorka”, pa da se ona iznenadi i vidi kako je kad nju neko ostavlja. Ta njena reakcija me zanima, jer ona nema problem dok ona ostavlja, ima problem kad nju ostavljaju – kaže Marija i dodaje:

– Na ulici mi više niko ne priča:”Zašto braniš ljubav Miljane i Zole”, već me svi zaustavljaju i kažu:”Marija, šta je ono, odvoji je od Zole, šta će joj on”. Svi! A Miljana će se tek razočarati, jer nema pojma šta je Zola sve o njoj pričao pred ulazak i kakve je planove pravio. Njoj treba pravi muškarac, neko ko će i o njenom detetu da vodi računa, a ne jedan narkoman – zaključuje Kulićka za Pink.rs. (e-turneja.com)