FILIP CAR PROGOVORIO O NJIHOVOM POMIRENJU: Progovorio i o Zolinoj panici zbog moguće trudnoće zadrugarke

Showbizz

FILIP CAR PROGOVORIO O NJIHOVOM POMIRENJU: Progovorio i o Zolinoj panici zbog moguće trudnoće zadrugarke

Nenad Macanović Bebica se sinoć useli u Bijelu kuću, a Miljana Kulić i on su se nakon drame oko Lazara Čolića Zole pomirili. O svemu ovome pričali smo sa bivšim zadrugarom Filipom Carem, koji nije štedio riječi o njima.

Nisam ispratio Bebicin ulazak, ali sigurno je bio fantastičan. Tako redak primerak Homo sapiensa se nije tako skoro pojavio na našim prostorima. Ja njega baš gotivim, ne volim samo kad počne milijardera da glumi i da se bahati kad je sa slonicom Miljkom.m Drago mi je da je bar oprostio zarad ljubav, sve baš jedna fina sapunica. U Šimanovcima je uvijek harmonično – rekao je Car.

Kristina Ina Rajzinger i Zola su juče digli paniku, nakon što mu je ona priznala da je bila u plodnim danima kad su imali odnos. Zbog ovoga, Zolu izjeda sumnja da je Ina ostala trudna. Filip je i ovo prokomentarisao za naš portal, ali i odnos Miljane i Zole.

A Zola i ta devojka sa kojom je spavao su se već uzj*bali, kao da dete treba u šoklu da krene ili u najmanju ruku da je pred carski rez ta devojka. Voleo bih da Zola bude sam i da se sprda, da što lakše izgura ovu sezonu. Ima kvalitete koje ne može da pokaže dok ga god povezuju sa Kulićima – nastavlja Filip.

Tako da mu želim što dalje od Miljane. Bolje da ga svake godine povezuju sa lujkom, dok ne naleti prava, nego da se stalno valja u istim g*vnima. Teško je to da se sprovede u delo unutra, ali nadeam se da će mu kliknuti sa nekim, samo da izađe iz te morbine priče. Jer koliko god da je to na momente zabavno za njega, za njegovu porodicu je katastrofalno. Ja mu želim sve najbolje i na kraju kako god bude, zarad poštovanja prema njemu ću prihvatiti. (balasevizam.novi.ba)