FILIP CAR JE ZAVEO OVU ZADRUGARKU – RASKRINKAO GA STEFAN KAIĆ: Evo ko je u pitanju, DALILINA SUPARNICA

Showbizz

FILIP CAR JE ZAVEO OVU ZADRUGARKU – RASKRINKAO GA STEFAN KAIĆ: Evo ko je u pitanju, DALILINA SUPARNICA

Stefan Karić je dao svoj sudu o ljubavnom trouglu, čiji su glavni akteri Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Marinković Bebica.

Naime, Karić je istakao da je u Kulićeva iskrenija od Zole, kada je ljubavni odnos u pitanju.

– Mislim da Ivan tačno zna šta radi, da se toliko namazao i da ne želi više sukobe ni sa Miljanom ni sa Zolom. I sam Zola, kao da više ne želi da se raspravlja. Očekivali smo da Miljana završi sa Zolom u krevetu, njihova energija je zaista čudna. Čolić možda ulazi u sve to iz neke potrebe, a ona iz ljubavi. Istorija se ponavlja, Bebica je ponovo ostavljen – rekao je Stefan.

Karić je sa osmijehom na licu prokomentarisao i aferu ”Snijeg” koja trese domaću javnost već nedjeljama, pa dao svoju procjenu o mogućem odnosu Filipa Cara i Milice Veselinović.

– Mene ništa ne bi čudilo! Svi znamo ko je Car, da je pristupačan djevojkama. Ona je njega uvijek šmekala, zaista je moguće da se tu nešto desilo – rekao je Karić.

Stefan je prokomentarisao izjavu Jelene Golubović i sukob sa Miljanom Kulić u kome je rekla da joj je svejedno da li je ‘živa ili mrtva’.

– Mislim da ni jedna normalna osoba ne može da izjavi tako nešto. Da joj je najgori neprijatelj, nije smjela da kaže tako nešto – završava Stefan u emisiji Premijera Vikend Specijal. (balasevizam.novi.ba)