MARIJA KULIĆ ZAGRMELA PRED SAM ULAZAK U ZADRUGU: Odlučeno KADA ĆE SE useliti u Belu kuću!

Showbizz

MARIJA KULIĆ ZAGRMELA PRED SAM ULAZAK U ZADRUGU: Odlučeno KADA ĆE SE useliti u Belu kuću!

Najpoznatija rijaliti majka Marija Kulić imala je hiruršku intervenciju zbog dobroćudnog tumora na d.jci. Ovih dana se oporavlja i priprema za ulazak u „belu kuću“ kako bi se pridružila svoj ćerki Miljani kao podrška, ali i neki vid kontrolora njenog ponašanja. Izvor blizak Kulićima kaže za Rijaliti plus da Marija i Siniša teško podnose ćerkino ponašanje i da mir imaju jedino kada ne gledaju rijaliti.

– Miljana bez Marije gubi kompas u ponašanju, iako joj svaki put pred ulazak obeća da će se promeniti, od toga ipak ne bude ništa. Marija je zabrinuta, ali i ljuta na Miljanu koja u Zadruzi, iako je tamo Bebica, ne prestaje da se druži i provodi vreme sa Zolom s kojim je već imala fizički kontakt. Marija misli da Lazar ponovo hoće da je izmanipuliše i uzme joj novac i teško joj je da shvati da Bebica nije sposoban da se izbori za svoje mesto. Sprema se da uđe u rijaliti jer misli da samo tako može da stvari drži pod kontrolom.

Marija je kratko opisala svoje stanje i otkrila da će se njen ulazak u rijaliti dogododiti vrlo uskoro.

– Dobro sam, hvala na pitanju. Čim se izmestimo od dešavanja u Zadruzi svi smo dobro, ne samo ja – rekla je Marija za Rijaliti plus, i otkrila kada ulazi u „belu kuću“:

– Sve u vezi s Miljanom i mojim mišljenjem o situaciji u kojoj je, videćete kada uđem u Zadrugu, a to će biti veoma brzo, već u narednim nedeljama. Sada imam mnogo obaveza oko pripremanja – završila je Marija. (e-turneja.com)