MARKU MARKOVIĆU NEDOSTAJE STANIJA?! Zadrugar uživo u programu pozdravio BIVŠU, njegovoj devojci neće biti dobro kad čuje!

Showbizz

MARKU MARKOVIĆU NEDOSTAJE STANIJA?! Zadrugar uživo u programu pozdravio BIVŠU, njegovoj devojci neće biti dobro kad čuje!

Marko Marković sedeo je u dvorištu sa cimerima, a u jednom trenutku Branislav Radonić Brendon spomenuo je Markovićevu bivšu devojku, starletu Staniju Dobrojević.

– Mene je Stanija uvek prodržavala, ja je mnogo volim. Sretali smo se u klinici, i pozdravljam je – rekao je Brendon.

– Pozdrav za Staniju – dodao je Marko.

Zanimljivo je da je Marko pozdravio svoju bivšu devojku, a da je trenutno u vezi sa Sofijom Unom Manić.

Inače, Marko Marković i Stanija Dobrojević raskinuli su nekoliko meseci pred njegovov ulazak u rijaliti. Starleta je govorila o njihovom raskidu, i tom prilikm otkrila da je stavila tačku na romansu iz razloga jer zadrugar nema svoj posao.

– Marko je neko ko je zaista zvanično prvi moj bivši dečko, mi smo se voleli i živeli zajedno, od njega, najmanje što očekujem je da me odbrani. Prvo sam mislila da je ćutljiv, ali kada sam videla sukobe oko prodavnice i torte, zapitala sam se i zamerila mu. Ja sam ga dovezla pred ulazak i bila uz njega. Moja porodica, svi su se zbunili kada su videli da ćute…

– Mi nismo zajedno od februara, ali zvanično od aprila. Raskinuli smo na lep način, ali neko vreme nismo govorili. Dugo sam se preispitivala pred prekid veze… Glavni razlog je bilo to što sam ga stalno pitala kada će početi nešto da radi. Ja sam neko ko je stalno nešto gradio, priču u Americi, moji proizvodi, rad na kući… Mislila sam da će ga raskid malo i pokrenuti, ali eto, njegov izbor je bio da uđe u Zadrugu… Nikada ga neću pljuvati, ne znam šta mora da uradi unutra da bih ja koristila neke ružne reči… To se neće desiti – dodala je Stanija za “Red”. (kurir.rs)