RADIO ZA PLATU 33.000 DINARA, POVEZIVALI GA SA NEUDATOM SESTROM RODIĆ: Zlatin i Pejin sin se zaposlio na TV, EVO ŠTA SADA RADI (FOTO)

Showbizz

RADIO ZA PLATU 33.000 DINARA, POVEZIVALI GA SA NEUDATOM SESTROM RODIĆ: Zlatin i Pejin sin se zaposlio na TV, EVO ŠTA SADA RADI (FOTO)

Jovan Pejić, sin pjevačice Zlate Petrović i poznatog voditelja Zorana Pejića Peje, počeo je da radi na jednoj televiziji.

Naime, Jovan je radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 eura, iliti oko 33.000 dinara. Uzoran je student i dijete za primjer, kažu njegovi roditelji, a sada je odlučio da se zaposli na jednoj televiziji oproba u novom zanimanju.

– Jovan je vredan momak. Nikada mu nije bio problem da radi, pa tako ni sada. On ne želi da ga roditelji izdržavaju. A posao na televiziji je za njega novi izazov – rekao je izvor blizak Pejiću.

Zlatin sin potvrdio je ova saznanja i istakao da je oduševljen novim poslom.

– Istina je, prezadovoljan sam stvarno. Imam odlične kolege. Jako je lijepa energija u režiji. Radim kao organizator, odnosno organizujem sva dešavanja u vezi sa “Prvim bendom Srbije”. Odlično sam se snašao – rekao je Pejić.

Jovan se sada pohvalio na Instagram profilu kako izgleda njegov dan na poslu. On je objavio na storiju fotografiju iz režije, a ispred njega su se nalazili nekolicina monitora, na kojima su mogli da se vide učesnici novog muzičkog rijalitija.

Podsjetimo, Zlatinog sina su povezivali sa mnogim devojkama, a između ostalog i sa Natašom Rodić. (balasevizam.novi.ba)