“BIO MI JE SVE, PREKO NOĆI SAM OSTALA BEZ NJEGA!” Dragana Mirković nikad nije PREBOLELA ovog čoveka, a Brena mu je večiti DUŽNIK

Showbizz

“BIO MI JE SVE, PREKO NOĆI SAM OSTALA BEZ NJEGA!” Dragana Mirković nikad nije PREBOLELA ovog čoveka, a Brena mu je večiti DUŽNIK

Pevačica Dragana Mirković devedesetih godina snimila je svoj film “Slatko od snova”. Međutim, za ovaj projekat je ne vezuju lepe uspomene, s obzirom da joj je usred preminuo prijatelj i saradnik.

Naime, na pola snimanja filmov estradni menadžer i producent Radosav Raka Đokić je preminuo posle teške operacije i nije dočekao da vidi ovo ostvarenje.

– On je meni sve bio i odjednom, preko noći, ja sam ostala bez njega. Snimanje filma u toku, ostalo je mnogo neplaćenih stvari, jer je to sasvim normalno, snimali smo, čovek je imao planove šta kako da uradi i odjednom ga nema… – pričala je Drgana svojevremeno i dodala:

– Ja sam znala kolika je njegova želja bila da snimim taj film. Sebi sam rekla: “Dragana, ti to moraš!” To je jedan užasno težak period… Prvo, emotivno težak. Psihički sam bila rastrojena jako, a fizički isto”, priznala je pevačica, a potom otkrila da su pojedini saradnici iskoristili tešku situaciju u kojoj se našla kako bi joj dodatno naudili i naneli joj bol.

– Čak, nažalost, imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu posle Rakine smrti tražila mi je dupli honorar! Sačekao je situaciju, znao je da me ima u rukama jer je pola filma snimljeno, ne isplati mi se da ponovo snimam scene sa nekim drugim… Prosto sam morala da pristanem na tu ucenu i duplo sam platila. Da li mi verujete da ponekad izbegavam da pogledam svoj film jer me tako tužne uspomene i bolne uspomene vezuju za njega”, iskrena je bila Dragana u popularnoj TV emisiji.

Inače, Raka je sredinom 1980. godine započo Lepom Brenom i Slatkim grehom gde pod njegovim sjajnim organizacionim sposobnostima postaju jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda tog vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena je jednom prilikom objavila nikad viđenu fotografiju sa njim i istakla da je on zaslužan za njenu karijeru.

“Čovek koji je usmerio moju karijeru, mag bio i ostao”, hvalila je čuvenog Raku (kurir.rs)