NIŠLIJKA UVEK U CENTRU PAŽNJE! Ovo je REČENICA kojom Miljana Kulić pokušava da osvoji TROJICU zadrugara – svima priča isto!

Showbizz

NIŠLIJKA UVEK U CENTRU PAŽNJE! Ovo je REČENICA kojom Miljana Kulić pokušava da osvoji TROJICU zadrugara – svima priča isto!

Miljana Kulić je svaku sezonu rijalitija Zadruga u kojoj je učestvovala, obeležila nekom novom pričom.

Kako god se okrene, Miljana Kulić nađe način da bude u centru pažnje. Pre svega onda kada je bila prva trudnica koja učestvuje u ovakovom formatu, burne veze sa Zolom, preko avanture sa Danijelom Višićem, pa do ljubavne priče sa Bebicom. U međuvremenu je bilo i priče o novoj trudnoći i tako dalje…

Ove sezone ni sama ne zna gde bi pre. Pre svega je dobila pažnju pričom da iz bolnice želi da uđe pravo u rijaliti. U trenucima kada su joj se doslovno borili za život, budući da nije dobro odreagovala na operaciju želuca u Turskoj.

Onda joj se i ta želja ispunila, ali ono što se desilo jeste da su je u Beloj kući dočekala čak tri bivša momka, a onda i ušao Bebica, njen tada aktuelni ljubavnik.

I Miljana je tu potpuno izgubila ravnotežu. Volela bi da je ima svuda, a da ponovo ostane dostojna. I u silnim željama za sve, potpuno se izgubila. Pritom ima uz sebe majku Mariju koja je koči u mnogim namerama.

Tako svakog dana imamo nove ideje direktno od Miljane Kulić. Da se pomiri sa Zolom, da mu plače na ramenu i traži izlive nežnosti na koje bi mogla odmah da padne i da ima razlog zašto je poklekla.

Bebica je aktuelni dečko i sa njim joj je sve na dlanu, a reklo bi se da Miljana više voli “komplikacije”, pa u međuvremenu priznaje da ga ne voli i da ne može da preboli Zolu. Ali ne odustaje od Bebice i dalje. Drži ih sve blizu.

“Tebe sam najviše volela – rekla je Miljana Zoli kada je pokušavala da ponovo pridobije njegovu punu pažnju.

Lazar Čolić bio joj je glavna atrakcija dok nije Ivan Marinković imao priliku da upozna sina Željka što je u Miljani probudilo novu, treću strast. Iako je pričala sve najgore o ocu svog deteta, prizor njih dvojice je toliko raznežio da se sada prisetila navodnih starih emocija.

– Mnogo sam te volela – krenula je Miljana kvazi opušten razgovor sa čovekom sa kojim nije htela da ima nikakav kontakt, ako on ne podrazumeva svađu.

Jedina sreća je što je gore pomenuti Danijel napustio Zadrugu, pa ne moramo da gledamo četvorougao. Ono što je sigurno jeste da Miljana sedi na tri stolice i da ni sama ne zna gde bi pre i kod koga bi se zapravo zadržala.

Samo da joj se od silne ljubavne trke ne zavrti u glavi, pa da se spotakne loše. (kurir.rs)