‘BAJKE IZ PODZEMLJA’ Kristijan Golubović ekskluzivno u Amidžiju progovorio o svojoj NOVOJ EMISIJI

Showbizz

‘BAJKE IZ PODZEMLJA’ Kristijan Golubović ekskluzivno u Amidžiju progovorio o svojoj NOVOJ EMISIJI

Gost iznenađenja u večerašnjoj emisiji “Amidži šou” bio je Kristijan Golubović. Voditelj Ognjen Amidžić je ekskluzivno otkrio da na RED televiziji kreće nova emisija, čiji će voditelj biti Kristijan.

Od sutra uveče na RED televiziji kreće “Bajke iz podzemlja”, Vaš domaćin biće Kristijan Golubović, koji će obelodaniti razne misterije, pričati o vezama estrade i mafije… Kristijan je multitalentovan, to će biti miks svega i svačega – rekao je Ognjen.

Naručio sam preko 40 odela i cipela za prvih 40 epizoda. Pričaću te priče u koje hejteri nikako da povereju. Njihovi životi su mali, prošli su malo, doživeli su malo, nisu kompetentni da pričaju o bilo čijem životu. Sad im je Kristijan kriv što zna 10 zanata. Prešli su svaku meru, psuju mi porodicu. Ali sve će to narod pozlatiti – rekao je Kristijan.

Prvi gost će ti biti Marko Bulat. Ti ćeš otkriti i neka nerazjašnjena ub.stva? – pitao je Ognjen.

Setite kad je Šešelj ušao, rekao da je trebalo da ga ub.jem zbog Arkana. Hejteri, ili oni koji me ne priznaju ni kao kriminalca, ni kao rijaliti zvezdu, nemam pojma šta njima drma kavez. Sad ja treba zbog njih da odem u policiju da priznam sve što sam uradio u životu i da me zatvore u samicu. Sad im je krivo, a kad bih priznao, onda bi rekli da nisam ja to uradio… Kad bi moja duša rekla sve, kad bi moje reči bile napisane, to ne znam, izbio bi Treći svetski r.t šta znam, šta sam prošao. Zato je ime emisije “Bajke iz podzemlja”. Svi su pričali da me je Osman Karić t.kao. On mi je do ovde visok. Biće gost sa njegovim sinom. Potukli smo se dva puta zbog drugih, zbog kukavica iz našeg kraja. Ja sam zastupao Kneleta, Žapca usr*nog, koji je kukavica na kub… – dodao je Golubović.

Da li ti znaš šta se desilo sa Kneletom? – pitao je Ognjen.

Znam kad je napravio životnu grešku, ja jedini živi znam šta znači broj 1 napisano na ogledalu – istakao je Kristijan. (e-turneja.com)