HAOSU U STUDIJU! Voditeljka skočila ko oparena na Bosanca, a onda usledio ŠOK: Nije te proslavio Popović, nego ja!

Showbizz

HAOSU U STUDIJU! Voditeljka skočila ko oparena na Bosanca, a onda usledio ŠOK: Nije te proslavio Popović, nego ja!

Dragan Stojković Bosanac i voditeljka Vesna Milanović žestoko su se posvađali pred kamerama i to zbog pevačice i majke Marije Šerifović Verice.

Naime, Dragan Stojković Bosanac je u takmičenju “Zvezde Granda” dobio “titulu” najstrožeg člana žirija, ali i onog koji ima baš specifičan smisao za humor. Ko ga ne poznaje dovoljno može i te kako da se “upeca”, a to se svojevremeno dogodilo i voditeljki Vesni Milanović. Tada, studio drugog šoua se tresao od rasprave koju glavni akteri i dan-danas dobro pamte.

“Sećam se emisije ‘Narod pita’, Dragan Stojković Bosanac je tada bio gost kod Saše Popovića, a ja sam bila urednik u jednom dnevnom listu. Tada su novinari tu bili prisutni da bi postavljali pitanja i ja sam se nešto stalno konfortirala sa Bosancem. Sećam se da su mi Aco Pejović i Aca Lukas rekli: ‘Vesna, pa gde ćeš na tog čoveka, taj čovek sve zna. Moraš da spustiš loptu’.

“Međutim Boske i ja smo se žestoko posvađali”, počela je ona, pa nastavila o drami koja se odvila oko Verice Šerifović.

“Popović me je pitao kako Verica peva i ja sam rekao solidno”, nadovezao se kratko Bosanac, a Vesna je dodala: “Da, rekao je da peva solidno, na šta sam ja skočila kao oparena jer su me vodile emocije. Vericu jako volim, ona je vrhunski pevač, nisam skapirala njegov humor i njegovu šalu i upala sam u vatru, naivno i neiskusno. I tako sam krenula da se svađam sa čovekom, a cela Srbija krene da brani Bosketa od mene! Zapravo, nije ti Popović doneo popularnost, nego ja”, šalila se Vesna.

Dvojac i dan-danas neguje lep odnos, ali malo je onih koji znaju kako se drama oko Verice u stvari završila.

– “Vesna je navalila na mene kao smrt na babu. Onda sam ja našao jedini način da je smirim i rekao joj: ‘Gospođo ili gospođice’, pošto tada nisam znao bračno stanje: ‘Daću vam ja moj broj telefona, pa ćete se vi meni javiti posle emisije i mi ćemo raspraviti”, istakao je Bosanac. (kurir.rs)