JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ BRIZNULA U PLAČ ZBOG KARIĆA! Prekinula emisiju, tražila MARAMICU: Ovo pitanje ju je potpuno SLOMILO!

Showbizz

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ BRIZNULA U PLAČ ZBOG KARIĆA! Prekinula emisiju, tražila MARAMICU: Ovo pitanje ju je potpuno SLOMILO!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić pre nekoliko meseci raskinuli su emotivnu vezu, koju su započeli pred kamerama rijalitija “Zadruga”.

Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji, voditelj je postavio Jovani pitanje: “Je l’ voliš Stefana?”, na šta je Jovana sa knedlom u grlu jedva izustila “ne”, a potom uplakano spustila glavu.

– Hoćeš li maramicu? Donesite Jovani maramicu – poručio je brže-bolje voditelj, na šta je Ljubisavljevićeva samo nemo klimnula glavom potvrđujući da joj je potreban ubrus ne bi li popravila šminku koju su razmrljale suze.

– Ljudi ne razumeju da to nije bila moja želja, moja volja, moj cilj. Problem je što ja konstantno proživljavam ove iste stvari. to moram da naučim da promenim – dodala je voditeljka, ali ju je ubrzo ponovo zateklo pitanje na koje nije imala spreman odgovor.

– Da li bi popila kafu sa njim? – pitao je voditelj Jovanu.

– Hm, pa ne znam šta bih ti rekla – poručila je skrhano Ljubisavljevićeva nakon duge pauze i dubokog uzdaha.

Podsetimo, Jovanina i Stefanova ljubav je obeležila četrvrtu sezonu rijaliti šou-programa “Zadruga”, pri čemu su oboje konstantno isticali da jedva čekaju da izađu iz ovog TV formata kako bi uživali u vezi daleko od kamera. Ipak, Karić je, na iznenađenje mnogih, ušao i u narednu sezonu ovog šoua, dok ga je Ljubisavljevićeva strpljivo čekala punih deset meseci u domu njegovog oca Osmana Karića. Međutim, potpuni preokret se desio kada je Stefan izašao iz “Zadruge 5” i nakon svega nekoliko nedelja provedenih sa voditeljkom doneo odluku da raskinu, pri čemu je javno istakao da ga je ona “gušila”. U nedeljama koje su usledile, njegov otac je na društvenim mrežama aludirao da je Jovana njegovog sina varala sa ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, što su oboje oštro demantovali putem društvenih mreža. Na većinu provokacija od strane porodice Karić Ljubisavljevićeva je ostala suzdržana, uvek odbijajući da iznese svoju stranu priče. (kurir.rs)