ZVEZDA GRANDA ŠOKIRALA SVE PIKANTERIJAMA IZ LJUBAVNOG ŽIVOTA! Pevač priznao da VOLI da mu devojke TRAŽE NOVAC! Ljubav košta

Showbizz

ZVEZDA GRANDA ŠOKIRALA SVE PIKANTERIJAMA IZ LJUBAVNOG ŽIVOTA! Pevač priznao da VOLI da mu devojke TRAŽE NOVAC! Ljubav košta

Pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin ne skida osmeh sa lica, a mnogi se pitaju da li je razlog njegove sreće nova devojka.

Naime, mladi pevač je otkrio koji su noviteti na ljubavnom planu, a tom prilikom je priznao i kakakv odnos sa devojkama preferira.

– Razlog je nova pesma, a što se tiče zaljubljenosti, to ću možda nekada javno reći – počeo je Ibro i sa osmehom na licu priznao šta je to novo na ljubavnom planu.

– Ja sam uvek zaljubljen. Meni nije teško da budem u vezi kada imam devojku pored sebe koja razume moj posao. Dovoljno je da mi kaže idi srećo radi, dođi na vreme i donesi pare – rekao je kroz smeh pevač u emsiji „Grand Magazin“, a onda se nadovezao na kadrove iz novog spota za koje su mnogi prokomentarilasi da su nešto neočekivano od njega:

– Ja ne vidim ništa kao iznenađenje u spotu. Sama druga strofa kaže „ona zna gde đavo sapa“. Samim tim smo imali tako neki kadar koji je malo provokativniji, ali je sve to odrađeno sa ukusom.

Podsetimo, pevač Ibro Bublin pobedio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2015. kada je imao samo 17 godina. Tada mu je predviđena uspešna i duga karijera. Međutim, njegova slava i popularnost bili su veoma kratkog daha, tako da je sada gotovo zaboravljen. (kurir.rs)