“JOVANA JEREMIĆ ĆE U EMISIJI PROČITATI – UBIJENA MILJANA KULIĆ” Strašne pretnje, Bebica van kontrole, Miljana uplašena

Showbizz

“JOVANA JEREMIĆ ĆE U EMISIJI PROČITATI – UBIJENA MILJANA KULIĆ” Strašne pretnje, Bebica van kontrole, Miljana uplašena

Nakon što je zadrugar Nenad Macanović Bebica pokušao da pobegne iz šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, njegova partnerka Miljana Kulić je u suzama otkrila da ga se boji jer joj preti smrću, kao i da se jednom pilikom uneredila kada su se umalo zakucali u banderu.

– On stalno priča kad smo u krevetu: “Budalo, koliko te volim, ubiću tebe, pa sebe”, ja se smejem dok sad pričam, ali kad se uplašim, smejem se stvarno, kad god ga iznerviram, on meni preti da će se ubiti. Ljudi će reći: “Mariji je bio idealan”, a ja ti kažem još jednom “Majko, ako ga ne skloniš, gledaćeš me kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu. Pisaće: ‘Ubijena Miljana Kulić'” – poručila je očajno Miljana Kulić.

– Ti si meni rekla: “Šta da radim sa tobom, ubiću te”, a ja sam rekao: “Što ti mene, bolje ja tebe, pa sebe.” To je bila zajeb…, nešto smo se zezali oko toga. Istina je da sam joj rekao da ne želim dugo da živim, još pet godina i to je to – pravdao se Nenad.

– Ma to nije zezanje. Ona se zezala, ti si rekao to! Kako možeš da kažeš mojoj ćerki da ćeš je ubiti. Je l’ si, bre, ti normalan? Šta se ovde dešava, ko si ti, bre, da tako pričaš – vikala je Marija.

– Nikada do tada nisam videla takvu facu. Kada je udario kolima u semafor, banderu, isto tako smo se svađali i tada se to desilo. Kako da ti objasnim, mama? Pored semafora je bio podignut trotoar, kada se iznervirao, rekao je: “Ti ćeš da me nerviraš” i udario je u to. To je bilo kada nisam mogla da te prepoznam, ni tebe ni tatu, i kada sam se uplašila i upiškila od straha. Kada sam vikala: “Hoću da idem u Beograd? Gde je Željko.” Tresla sam se, skinula sam majicu – prisetila se kroz jecaje Miljana.

– Ja razmišljam o ozbiljnom psihijatrijskom veštačenju, koje traje, rešetanje tri dana ozbiljno, Zvezdan mi kaže da Bebica neće da pristane, ne interesuje me. Ja ne mogu da ga raščivijam. Ja više verujem tom veštačenju nego poligrafu – donela je konačan sud Marija. (kurir.rs)