Darko Lazić pozajmio 40.000 evra zbog devojke: Pevač napravio VELIKI PLAN sa Katarinom

Showbizz

Darko Lazić pozajmio 40.000 evra zbog devojke: Pevač napravio VELIKI PLAN sa Katarinom

Pevač Darko Lazić poslednjih meseci uživa u romansi sa izabranicom Katarinom Stojanović, a kako se čini, rešen je da mu ovoga puta ljubavni odnos potraje.

Folker je navodno tražio od svojih menadžera čak 40.000 evra unapred jer mu je taj novac potreban da navodno dovrši opremanje stana u kom će se skućiti sa svojom devojkom.

– Otkako su počeli ozbiljnu vezu, Darko se trudi da Kaći ispuni sve želje i pridobije je gestovima. Iako njoj ne smeta što žive u iznajmljenom stanu, Darko je svojoj devojci obećao da će se uskoro skućiti u sopstvenom domu koji će opremiti po njenim zamislima. Ovog leta uspeo je da kupi namešten stan na Bežanijskoj kosi, ali mu je potrebno još 40.000 evra da opremi dnevnu sobu i veliko kupatilo – priča izvor za Alo, i otkriva da će Lazić kroz nastupe vratiti pozajmljen novac.

– Darko je jedan od najangažovanijih pevača mlađe garde i ima nastupe pet dana u nedelji, ali sve što zaradi brzo potroši. Njegovi nastupi u zemlji koštaju 5.000 evra, a u inostranstvu čak i više. To mu je i dalo osnovu da traži ovakvu uslugu, a menadžeri su mu izašli u susret jer s njim uvek vode borbu oko nesavesnog trošenja i poročnog života. Ovo nije prvi put da mu daju pare unapred, a svakako im je lakše kada znaju da će novac uložiti u nekretninu. Narednih nekoliko nastupa Darko će dobijati polovinu zarađenog honorara i na taj način će vratiti to što su mu dali – kaže izvor, i dodaje:

– Ono što čudi sve nas koji smo bliski sa Darkom jeste što je ovo prvi put da razmišlja o budućnosti i ulaže u nekretninu zarad lepšeg zajedničkog života sa partnerkom. Svaki put kad sedne sa prijateljima, priča kako sa Kaćom planira bar troje dece i da će joj napraviti oazu o kakvoj je maštala. S obzirom na prethodna iskustva, molimo se da ga ovoga puta ljubav zaista promeni i da konačno sredi svoj život tako da ne ispaštaju svi oko njega – završava (objektiv.rs)