TAKI OTKRIO DA LI ĆE PRIHVATITI BRAJLOVIĆA ZA ZETA: Prokomentarisao i Majine bivše, DA NEMA MAJE NIKO NE BI ZNAO ZA NJEGA

Showbizz

TAKI OTKRIO DA LI ĆE PRIHVATITI BRAJLOVIĆA ZA ZETA: Prokomentarisao i Majine bivše, DA NEMA MAJE NIKO NE BI ZNAO ZA NJEGA

Emisija ‘Premijera Vikend Specijal’ i ove nedelje, donijela je premijerne i ekskluzivne priče, ali i ugostila više nego aktuelne goste

Jedan od njih, bio je i otac aktuelne zadrugarke, Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, koji je za Pink televiziju progovorio o svim gorućim temama.

Na samom početku razgovora, Taki je progovorio o svom zdravstvenom stanju koje mu je bilo narušeno prethodnih dana zbog svih dešavanja u Beloj kući.

To je Majin izbor, koga god ona da odabere, ja prihvatam. U ljubavi je sve dozvoljeno, ali svakako ne podržavam nasilje! Blizina je učinila svoje, mislim da ga je Maja zavolela. Dobro sam sada, znate kako, meni je Maja jedino dete, tako da ću ja uvek biti tu za nju. Imao sam povišen šećer, nisam bio dobro, ali sada je već lakše… – govorio je Taki.
O odnosu Maje i Bilala, Taki je iskreno govorio, ali i o njenoj burnoj prošlosti i bivšim momcima sa kojima je takođe bila na velelepnom imanju.

Novi dan, nova sreća! To je Majina prošlost, šta je bilo bilo je. Bilal je mlad dečko, normalno je da pogreši, ali ga Maja vrati u kolosek, polako, ima još vremena. Zatvoreni prostor učini svoje, bilo je i razvoda i svađa… On je mlad, tako da normalno je da greši.

Maja je ljubomorna i to svi znamo, ali drži ona to pod kontrolom, ne brinem se – rekao
Marinković, takođe je dao svoj sud o ćerkinom učešću, pa se prisetio i njenih bivših ljubavi Janjuša i Cara.

U početku je super startovala, imala je svoj stav, komentarisala je… Kasnije se spojila sa njim, pa je došlo do raznih nesuglasica… On je nebitan, da nema Maje Marinković, ne bi nikada niko čuo za njega… Ni Filipa nisam video, ne znam ja te njene bivše – izjavio je Marinković.

Taki je prokomentarisao i mini mobilni telefon koji je većini zapao za oko, ali i priznao zašto ga je pozvala pevačica Maja Nikolić pre samog intervjua.

Maja i ja se znamo dugi niz godina, ona je moja prijateljica i obožava moju ćerku. Normalno je da me zove, čujemo se stalno. Što se tiče Majinog telefona, kada bih sve otvorio i pokazao ko joj i šta piše, mnogi bi se razveli i napravili karambol – otkrio je Taki. (balasevizam.novi.ba)