“KARLEUŠA MI SE POPELA NA GLAVU”! JK u šoku zbog Bosančević MILIONA, on sada otkrio sve!

Showbizz

“KARLEUŠA MI SE POPELA NA GLAVU”! JK u šoku zbog Bosančević MILIONA, on sada otkrio sve!

Na estradnoj sceni sve češće se mogu čuti priče o broju pregleda na Jutjub platformi, koje mlađi pevači smatraju kao jedan od najvažnijih kriterijuma uspeha.

Iako je mnogim zvezdama stare garde to ponekad i smešno, Dragan Stojković Bosanac rešio je da se našali te otkrio da njegovo “Konjičko kolo” ima neverovatnih četrnaest miliona pregleda.

– Konjičko kolo ljudi, četrnaest miliona! – ponavljala je voditeljka Vesna Milanović šokirano što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Ta činjenica šokirala je i samog Bosanca koji je radio muziku i aranžman, ali i Jelenu Karleušu koja je bila blago je reći iznenađena tom informacijom.

– Da, da ljudi, četrnaest miliona! Ipak je to bilo najveće iznenađenje za Jelenu Karleušu koja mi se popela na glavu. Jeco volimo te svi, tata te voli! (smeh) Sećam se kada me je Jelena pitala koliko pregleda imam i ja joj kažem „Pa milion, dva“. Odmah mi je rekla „Pa lepo, lepo“. Na kraju kada je videla u jednom momentu da imam jedanaest milion šokirala se, kaže „Boske ti si kralj!“- ispričao je Bosanac i nasmejao sve. (kurir.rs)