Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze

Svijet

Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze

Par je rekao da kada je Rouz imala šest meseci, imala je „manje probleme sa crevima“ i rečeno im je da ima intoleranciju na mlečne proizvode. Ali par meseci kasnije, hitno je prebačena u bolnicu jer je stalno „trljala čelo i igrala se kosom“.

– Nakon skeniranja, doktori su pronašli nekoliko masa na njenom mozgu – Endru je rekao za ValesOnline.

– Prvo se mislilo da su ove mase benigne lezije, ali je tokom narednih nekoliko noći njeno stanje je počelo da se pogoršava.

Rouz je 12. januara 2020. ponovo prebačena u bolnicu, gde je podvrgnuta nizu skeniranja i tri operacije mozga, i pretrpela je nekoliko napada. Devojčica je provela šest noći na intenzivnoj nezi pre nego što su lekari dali njenim roditeljima poražavajuću dijagnozu.

– Takođe, veliki tumor u njenoj kičmi je ono što je izazvalo probleme sa crevima – rekao je slomljeni otac.

– Rečeno nam je da nema lečenja za nju i da će biti sa nama samo nekoliko nedelja – prisetio se užasnog trenutka.

Do 10. februara Rouz je prebačena u dečiji hospis. Samo dva dana nakon svog prvog rođendana, Rouz je nažalost umrla.

– Jedini način na koji mogu da opišem ono kroz šta smo prošli je kao neka vrsta boja na otvorenom polju – je rekla majka.

– Ono što je ta devojčica prošla za tako kratko vreme bilo je užasno i nije se bunila. Tako smo neverovatno ponosni na nju. Poslata nam je kao mali poklon. Jezivo je koliko je život brutalan.

Oni su takođe roditelji sina Olivera. (najzena.rs)