“PROMIJENILA SI SE”, CAR PRIZNAO ALEKSANDRI ISTINU: Dopada mu se, evo šta je ona rekla

Showbizz

“PROMIJENILA SI SE”, CAR PRIZNAO ALEKSANDRI ISTINU: Dopada mu se, evo šta je ona rekla

Samo otvoreno!

Aleksandra Nikolić i Filip Car su nakon biranja najbezosjećajnih zadrugara se uputili u dvorište Bijele kuće. Podakli su se raznih tema, a zadrugarka mu se požalila da joj je mnogo teško i da osjeća veliki pritisak.

-Šta si rekao na kontu Ivana? – rekla je Aleks.

-Ako ste vas dvoje prijatelji… Mislim ne ulazim u prijateljstva, ako vidi nešto što mu smeta i ako treba nešto da ti kaže, ne treba to za crnim stolom da kaže – rekao je Car.

-On ne priča sad sa mnom – dodala je Aleksandra.

-On mi generalno skreće pažnju na sve živo, zato što me navodno gotivi. Nikada mi nije bilo teže nego ove godine, od kako sam ušla, veliki je pritisak na meni – rekla je Aleks.
Radila si jako loše stvari, ali si se promijenila. To sam isticao i prošle godine, stalno sam te hvalio. Nekada si bila bezobrazna u prolazu, ali si se promijenila. Mnoge stvari ti se stavljaju na teret ove godine, spomenuli su ljud i ono za Zvezdana i za Marka – dodao je Car.

-Marija je unijela priču za Zvezdana, ne znam ko je tu šta video. Marko je legao u krevet pored mog, tada sam plakala bila, on je prijateljski pričao sa mnom – rekla je Aleks.
Čudan je ovo prostor, ja sam isto tako sje*ao sebe 100 puta – kazao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (balasevizam.novi.ba)