ALEKSANDRA NAPUSTILA BIJELU KUĆU! Filip Car otkrio veliku tajnu – Nije mogla da podnese TERET

Showbizz

ALEKSANDRA NAPUSTILA BIJELU KUĆU! Filip Car otkrio veliku tajnu – Nije mogla da podnese TERET

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić neposredno nakon ulaska Filipa Cara u aktuelnu, šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Kako je istakao u svom javnom obraćanju, ne može više da podnese nemoralno ponašanje zauzete djevojke jer to loše utiče na njegovo psihičko stanje koje je poljuljano tokom prethodne sezone kada ga je bivša supruga, Dalila Dragojević, javno prevarila sa Filipom Carem i ostavila. Poznanstvo Aleksandre Nikolić i Filipa Cara seže od četvrte sezone “Zadruge” kada su njih dvoje stupili u vezu, ali ubrzo i prekinuli istu, pa se Car okrenuo Mini Vrbaški i sa njom započeo odnos.

Jedan od momenata koji su obilježili njihovu kratku vezu jeste postupak Cara kojim je pred svima ponizio Aleksandru zbog čega je ona u suzama napustila crni sto i zaputila se u pab.
Naime, tokom “Gledanja snimaka” zadrugari su pogledali klip gdje su Marko Janjušević i Filip Car dobili nagradu, kada su imali zadatak da obuju ženske cipele i da naprave tri kruga oko bazena.

Na snimku je prikazan njihov sukob sa Monikom Horvat koja se na njih naljutila zbog toga što ništa ne dijele sa njom iako su dugogodišnji prijatelji. Ova priča je imala više nastavaka i rasprava. Ono što je postalo glavna tema jeste to što je na početku klipa, Filip izjavio da su on i Aleksandra Nikolić imali odnos (balasevizam.novi.ba)