DEJANU POZLILO USRED EMISIJE! Na pomen Aleks i Cara, hteo da UNIŠTI SVE! Voditeljka ga smirivala: “POLAKO, SVE JE OKEJ!”

Showbizz

DEJANU POZLILO USRED EMISIJE! Na pomen Aleks i Cara, hteo da UNIŠTI SVE! Voditeljka ga smirivala: “POLAKO, SVE JE OKEJ!”

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, gostovao je u emisiji “Kapiraš momenat” kod novopečene voditeljke Tare Simov.

Glavna tema bio je njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić, koju je rijaliti igrač pre neki dan ostavio putem videa na Jutjubu.

Nikolićeva još uvek za to ne zna, te gledaoci čekaju da vide kako će reagovati kada joj saopšte.

Tara Simov pitala je Dejana šta ga je sada konačno nateralo na to da sebe stavi na prvo mesto.

– Ovo trenutno što se dešava. Situacije koje se sada dešavaju u rijalitiju između… Ufff… – govorio je Dejan kroz zube, stegavši pesnice, nemogavši da izgovori ime svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

– Polako, sve je okej – smirivala ga je Tara.

– Neću ih navoditi. Te situacije su me naterale sebe da guram. Najbolja investicija je uložiti u sebe. Ako sve vreme guram na drugu stranu, a taj neko mi okrene leđa, šta sam ja uradio? Izgubio sam. Sve što mi se desilo u poslednja tri-četiri meseca, kao da je san. Naglo se sve desilo. Kao da mi je nešto palo na glavu, sastavilo me je u jednom trenutku sve – rekao je Dragojević, a onda otkrio kako se porodica plaši za njega, zbog svih nedaća koje su ga snašle u rijalitiju, kada je razbio flašu o glavu i slično.

– Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da vidi šta je bilo… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene – istakao je Deki, a celu emisiju poslušajte u videu ispod. (e-turneja.com)