“BILA SAM CENTAR DEJANOVOG SVETA, ALI…” Aleks iskreno o odnosu sa Carem, pa otkrila da li se kaje što je povredila Dragojevića!

Showbizz

“BILA SAM CENTAR DEJANOVOG SVETA, ALI…” Aleks iskreno o odnosu sa Carem, pa otkrila da li se kaje što je povredila Dragojevića!

Aleksandra Nikolić progovorila je o svom trenutnom odnosu sa Filipom Carem.

– Ja njemu želim sve najbolje. Uradila sam šta sam uradila, ali neću da se valjam u blatu. Ne želi on mene da povredi, ali ne želim ni ja da histerišem ovde. Bolje je da se raziđemo – počela je Aleks.

– Ja sam bila centar Dejanovog sveta, a sada sam u odnosu gde leži čovek sa mnom, pa ustane i ode kod druge devojke. Ja sama upravljam svojim emocijama i životom i šta da radim. Šokirana sam, nadam se da ću se brzo vratiti na svoje. Šokirana sam i svojim i njegovom postupcima.- rekla je Aleks.

– Koliko ti je teško kada si sklonila svoje uspomene sa Dejanom? – upitala je Ivana.

– Bilo mi je teško, ali možda bih se osvestila kada bih ga videla uživo. OČigledno mi nije prijao čim se to desilo – odgovorila je Aleksandra.

– Meni je Filip ostao drag i ako smo se svađali prošle godine, nisu bile takve emocije. Uvek je mene zanimalo šta će on da kaže i da dobaci. Želela sam da ostavrim uvek neki kontakt sa njim. Mogu msiliti kako se Dejan oseća, žao mi je što sam ga povredila, bio je tu uz mene, kao što sam bila i ja uz njega – nastavila je ona. (kurir.rs)