DEJAN DRAGOJEVIĆ SE POSLE RASKIDA S ALEKS BACIO U PROMET! Traži devojku preko aplikacije, BACIO UDICU! Evo kako IH MUVA!

Showbizz

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE POSLE RASKIDA S ALEKS BACIO U PROMET! Traži devojku preko aplikacije, BACIO UDICU! Evo kako IH MUVA!

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević je nedavno je rešio da raskine sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, ali po svemu sudeći ubrzo se bacio u promet. Dejan je nedavno otvorio profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, jer po svoj prilici, nema sreće u ljubavi.

Naime, Dejan Dragojević i Aleksdandra Nikolić, raskinuli su pre nekoliko dana, što je šokiralo javnost s obzirom na to da su mnogi verovali da je njihova ljubav dovoljna velika da opstane i izvan zidina rijalitija. No, da nije zlato sve što sija pokazali su njih dvoje. Da Dejan ne časi ni časa nakon raskida, svedoči i neočekivani potez mladog Novosađanina.

Instagram nalog i Jujtjub kanal mu očigledno nisu bili dovoljni pa je napravio i profil na najpoznatijoj platformi za upoznavanje ljudi, Tinderu.

– Na svim sam društvenim mrežama, pa i ovde – napisao je Dejan u opisu svog profila na pomenutoj društvenoj mreži.

On je takođe naveo da ga zanimaju sport, kuvanje, skijanje, da voli gledati komedije i slobodno vreme provoditi u prirodi. Dragojević je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku i sada i naveo kako ima decu i ne želi ih više.

Da li će Dejan konačno pronaći ljubav svog života, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Podsetimo, Dejan je Aleksandri najviše zamerio prisnost sa svojim bivšim dečkom, a kako je rekao, nije mogao da se nosi sa teretom neverstva jer je to već proživeo u prethodnoj sezoni “Zadruge”, kada ga je supruga, Dalila Dragojević, prevarila sa tim istim Filipom Carem, a zatim i ostavila. (kurir.rs)