OTKRIVEN PAKLENI PLAN DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ulazi u “Zadrugu 6” da se OSVETI Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, nisu ni svjesni ŠTA IH ČEKA

Showbizz

OTKRIVEN PAKLENI PLAN DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ulazi u “Zadrugu 6” da se OSVETI Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, nisu ni svjesni ŠTA IH ČEKA

Dejan Dragojević više ne želi da sjedi skrštenih ruku dok ga drugi gaze

Dejan Dragojević na početku šeste sezone rijaliti programa “Zadruga 6” nije želio ni da čuje za ulazak u aktuelnu sezonu, a čini se da je prevara Aleksandre Nikolić sa Filipom Carkom razlog zašto je pobjednik “Zadruge 5” “ predomislio se.

Naime, Republika.rs je prvi pisao o ulasku Dejana Dragojevića u “Zadrugu”, a sada domaći mediji otkrivaju njegov pakleni plan. Pobjednik “Zadruge 6” navodno krajem godine ulazi u rijaliti, a sve u cilju pobjede nad Majom Marinković, gorkom rivalkom njegove bivše djevojke, koja je i Filipova najveća ljubav.

– Iako mu je bilo teško da gleda intimne odnose koje je Aleksandra imala sa drugim muškarcima od početka sezone, Dejan nije želio da sačuva tu vezu, već da vrijeme pokaže ko je ona. Međutim, bio je uvjeren da ga ona neće prevariti, pa ga je njen postupak šokirao i bio okidač da promijeni odluku i uđe u “Zadrugu” kako bi im pokazao kako se igra rijaliti. Kako bi ih oboje povrijedio, odlučio je da sruši Maju, koja im je slaba tačka – kaže izvor za Alo, te ističe da je Dragojević sasvim siguran da će njegova veza sa Marinkovićem diskvalifikovati Caru.

– Dejan ne samo da želi da povredi Aleksu i Filipa, već želi i da ih izbaci iz rijalitija da ne bi imali ni centa. Posebno Filipa, za kojeg smatra da je u “Zadrugu” ušao za veliku svotu sa jasnim golom i preko leđa. To je i razlog zašto planira da poljubi Maju ispred sebe i navede je da ga dodatno provocira kako bi vrlo brzo ušao u fizički sukob i diskvalifikovao se – navodi izvor, uz tvrdnju da je Dejan proučio svaki detalj svog plana i da će sigurno napraviti nered.

– Činjenica da je trenutno van rijalitija daje mu nevjerovatnu prednost u odnosu na rivale. Dovoljno je psihički stabilan da uvjeri Mayu da mu se zaista sviđa i da su njegova osjećanja prema njoj stvarna. Polako će provoditi svoj plan u djelo i ništa neće prepustiti slučaju kako ne bi bio provaljen. Sigurno je da preljubnici neće znati šta ih je snašlo i da će Dejan opravdati veliki novac koji uveliko pregovara sa produkcijom – zaključuje izvor.

Samo dva dana nakon što je javno prevarila svog dečka, Aleks se gorko pokajala i obavjestila Filipa da ne želi da bude sa njim.

– Ja sam grešnik i zato moram da ćutim. Poljubio si me i započeo ovo, a sad se distanciraš od mene. Neću da budem sa tobom i da trpim gluposti dok mi se igraš mozgom posle svega što sam uradila da budemo zajedno – rekla je Nikolićeva svom novom-starom dečku tokom boravka u izolaciji. (balasevizam.novi.ba)