LOM I RUSVAJ U ZADRUZI! Miljani pala roletna zbog Bebice, JAVNO GA OSTAVILA! Marija se UMEŠALA I BRUTALNO GA PONIZILA! Šok scene

Showbizz

LOM I RUSVAJ U ZADRUZI! Miljani pala roletna zbog Bebice, JAVNO GA OSTAVILA! Marija se UMEŠALA I BRUTALNO GA PONIZILA! Šok scene

Miljana Kulić uletela je kod Marije Kulić u apartman zbog Nenada Macanovića Bebice, koji ju je doveo do tačke pucanja. Bebica je pratio Miljanu u stopu, a onda je Mariji prekipelo i zatresla mu vrata pred nosem.

Bebica je pokušao još jednom da uđe u apartman, ali je potom Marija zalupila vratima i nije mu dala reč da izusti u Miljaninom prisustvu, kako bi uspela da smiri ćerku.

– Videla sam da se smeje, nemoj da si ga pogledala više! – odbrusila je Marija.

– Sad mi se svi smeju zbog njega! – plakala je Miljana.

– Nema stvari, nema ništa, zatvori vrata i idi tamo gde si bio do sada! Smej se tamo i crveni i gledaj kako se j**e Milica sa Carem! – odbrusila je Marija Bebici.

– Sad ću da kažem kad dođe Milan – rekao je Bebica.

– Aj, zatvori vrata, nemaš šta da je pitaš! – nastavila je Marija da ga tera.

– Lažeš! Sve lažeš! – urlala je Miljana.

– Neću da izađem, zato što niste u pravu! – odbijao je Bebica da se pomeri.

– Daj mi lek da se smirim! Srce mi lupa, ruke mi se tresu! – urlala je Miljana.

Miljana Kulić je odlučila da raskine sa Bebicom, jer kako je otkrila izvlači iz nje najgore.

– Ja neću da budem sa njim. Izvlači iz mene sve najgore. Većina kada je ustajala i napadala Sanju i Marka, ako je htela Nenadu da se osveti mogla je i ima pravo, a on da crveni i iz mene ivlači sve najgore, koja udara i vuče za uši. Ne mogu da se kontrolišem, biću sama do kraja rijalitija i želim ove godine da pobedim – priznala je Miljana. (kurir.rs)