MAJA MARINKOVIĆ NE MOŽE DA SE SASTAVI OD BRIGE! Zadrugarka slomljena zbog BILALOVOG odlaska: Plaši se da će uraditi OVO! (VIDEO)

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ NE MOŽE DA SE SASTAVI OD BRIGE! Zadrugarka slomljena zbog BILALOVOG odlaska: Plaši se da će uraditi OVO! (VIDEO)

Bilal Brajlović imao je operaciju butne kosti, a nakon toga vratio se u Belu kuću gde je saopšti Maji Marinković da će se u rijaliti vratiti tek za dva meseca, što je zadrugarku potpuno slomilo i ona se jedva odvojila od njega kada je došao trenutak rastanka. Maja, kojka je bila veoma zabrinuta i slomljena od tuge, se posle nekog vremena malo smirila, a zatim je razgovarala sa Jelenom Golubović i priznala da se plaši da je Bilal ne prevari.

– Nasmejan je bio, vidi se da te voli – rekla je Jelena.

– Strahujem da se ne dopisuje sa nekom. Ljubavi, nemoj to da radiš ako me čuješ, znaš da ću sve saznati – kazala je Maja.

– Neće, prati te, sve je dobro. Brži je oporavak ako ti majka sprema supicu – rekla je Jelana.

– Znam da sam dosadna, ali ne želim da radi nešto što meni smeta – kazala je Maja.

– Majo, ovo je test, kako ti ne bi volela da si u kavezu, isto je tako i sa njim. Muškarci odu u rat, pa ih žene čekaju – kazala je Jelena.

– Znam da neću zgrešiti – istakla je Jelena.

– Gde on da nađe devojku poput tebe? Jedino ako te prevati sa nekom mesarkom, onda je to njegov problem – rekla je Jelena.

– Ne sme ništa loše da mi uradi, jer ću sve saznati jednog dana. On je rekao da ništa neće uraditi, ja mu verujem – kazala je Maja.

– Lepo je što ste sagradili poverenje. Da te ne voli, ne bi došao da te vidi. Bori se za svoju egzistenciju, sada misli o sebi – kazala je Jelena.

– Ne želim nikog drugog – istakla je Maja.

– On je došao ovde da bi ti mogla da budeš ona stara – dodao je Neca.

– Nemoj da se mešaš – kazala je Jelena. (kurir.rs)