‘TI SI JEDNA FU*ARA!’ Marija nazvala Aleks PRELJUBNICOM, pa istakla da je zavaravala Dejana! Nikolićeva joj BRUTALNO uzvratila

Showbizz

‘TI SI JEDNA FU*ARA!’ Marija nazvala Aleks PRELJUBNICOM, pa istakla da je zavaravala Dejana! Nikolićeva joj BRUTALNO uzvratila

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka.’ Marija Kulić osudila je odnos Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, prilikom čega su ušle u žestok verbalni ok.šaj.

Aleksandra je folirant u svakom odnosu. Folirala se sa Dejanom, kao sada sa Carem. Momka je ostavila kada ga je već prevarila. Dodirivala se sa Filipom ispod stola. Kada je shvatila da su je svi osudili, onda je ustala i priznala da više ne voli Dejana. Znamo da ga nikada nije volela. Znao je je sa kakvom devojkom je ušao u odnos. Ovo je klasnična prevara. Za nju opravdanja nema. Biće ponižena, ima vremena. Dozvolila je sebi da Filip bude sa njom tri dana, pa da se prešalta na Milicu. Konstantno je ponižava – rekla je Marija.

Ako je sve bila laž, kako sam onda prevarila Dejana? – upitala je Aleks.

Zavaravala si ga, prevarila si ga. Filip te je hvatao za p..ku – kazala je Marija.

Kaže se va*ina. Budite kulturni – rekla je Aleks.

Tebe su mnogi vatali. Filip tvrdi da Aleks nije ponizila Dejana, kako nije? Priznala je sve, tek kada se us.ala – kazala je Marija.

Zašto ti ne kažeš da imaš problem sa Sinošom, nego komentarišeš druge? Malt..tirao te je – dodala je Aleks.

Ti si fu.ara jedna. Filip ti je prvi rekao ko si i šta si, a sada si ponovo sa njim. Kristijan je pokazao tvoje pravo lice. Filip treba da te ponižava, a nakon toga šutne nogom u du*e – kazala je Marija. (e-turneja.com)