“ŽELIM DA MU VERUJEM, MOŽEŠ NEKOME DA VERUJEŠ SAMO AKO IMA NANOGICU” Subotićka otvorno o Pecinoj PREVARU sa Majom, ona ŠOKIRALA

Showbizz

“ŽELIM DA MU VERUJEM, MOŽEŠ NEKOME DA VERUJEŠ SAMO AKO IMA NANOGICU” Subotićka otvorno o Pecinoj PREVARU sa Majom, ona ŠOKIRALA

Aleksandra Subotić oprostila je partneru Predragu Peci Raspopoviću aferu sa njenom nekadašnjom prijateljicom Majom Marnković.

Subotićka je tada objavila video u kojem je plakala zbog neverstva i izdaje, a kada su Peca i Maja raskinuli, odlučila je da pređe preko svega i vrati se Raspopoviću. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, Aleksandri često pratioci postavljaju pitanja vezana za aferu koju je imao njen muž.

“Posle svega, kako možeš da veruješ čoveku sa kojim imaš dete?”, dobila je Aleksandra pitanje.

 

“Želim da mu verujem… Ako ćemo iskreno, nikome u životu ne mođe da se veruje 100 odsto, sem ako taj neko nema nanogicu i video nadzor. Šalu na stranu, ali ja sam dala sve od sebe i svoju šansu pružila. Vreme će pokazati da li sam pogrešila ili bila u pravu. Ja sam osoba koja veruje u ljubav i smatram da treba da se bori za istu”, zaključila je bivša rijaliti učesnica, koja je potom pojasnila da ona i Peca žive zajedno, kao da imaju još jedan stan gde im ponekad prespavaju godisti i porodica. (kurir.rs)