NIŠTA OD DEJANOVOG I DALILINOG RAZVODA! Starleta vešto izbegla ročište, porodica Dragojević UTUČENA! Ovo su svi detalji iz SUDNICE

Showbizz

NIŠTA OD DEJANOVOG I DALILINOG RAZVODA! Starleta vešto izbegla ročište, porodica Dragojević UTUČENA! Ovo su svi detalji iz SUDNICE

Bivši zadrugar Dejan Dragojević obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama da se još nije razveo, zato što se njegova supruga Dalila Dragojević nije pojavila na sudu.

Pre polaska u sud, Dejan je snimao svoju majku Biljanu Dragojević koja je bila veoma radosna, jer se nadala da će njen sin uskoro biti razveden.

– Keva nikad srećnija nije bila, nije jela skoro godinu dana, čekala je… Hvala Bogu, 21. 12. je razvod, keva pravi supu, meso, vatromet, grmi, pucamo. Niko nije srećniji od keve – pričao je Dejan pre ročišta.

Kako se Dalila nije pojavila, Dragojević je izašao iz suda “praznih ruku”, vidno besan i izrevoltiran.

– Opet ništa, drugi put, ništa. Ne ovo je prvo ročište, ali drugi put da izlazim iz suda, a da se ništa ne dešava. Ovog puta se ništa ne dešava iz prostog razloga zato što poziv se odbija, ja sam sudiji rekao ovako: “Postoje četiri adrese na koje može da se pošalje, neka ide na oglasnu tablu”. Tako da sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Ja kažem sudiji: “Hvala Bogu živeo ko je izmislio oglasnu tablu”. Godinu i dva meseca čekam da se ovo desi, otelio sam se. Vidimo se opet 14. februara – rekao je Dejan.

Njega je sve vreme vozio brat David, a kada su ušli u automobil i krenuli nazak ka kući, pozvali su Biljanu, koja je bila veoma razočarana kada je shvatila da se Dejan nije razveo.

– Stvarno! Je l’ došla? A advokat? Samo ti si bio… I šta sad? I šta će biti 14. ako se opet ne pojavi? Šta to znači – govorila je Biljana u neverici. (kurir.rs)