ĐEDOVIĆ URNISAO ANĐELKU ZBOG TRUDNOĆE S NESUĐENIM KUMOM Prepodobna gospođo, tvom LICEMERJU je došao kraj, otvaram ti vrata ZADRUGE

Showbizz

ĐEDOVIĆ URNISAO ANĐELKU ZBOG TRUDNOĆE S NESUĐENIM KUMOM Prepodobna gospođo, tvom LICEMERJU je došao kraj, otvaram ti vrata ZADRUGE

Glumica Anđelka Prpić danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem, najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Aktuelnu aferu prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao novonastalu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

– Čitam naslov “Kolege podržale Anđelku Prpić”. Davno ja rekoh da “kulturna” elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji – započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

– Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u “Zadruzi”, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sp.danje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali k..vanje sa venčanim kumom.

Marko kaže da je Anđelka kao stvorena za “Zadrugu”.

– Prepodobna gospođo Prpić, za vrata “Zadruge” ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za “kulturnu” elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav – poručio je Đedović glumici. (e-turneja.com)